@Radis
Hezky napsaný. Díky
&innerself
Za mě musím dodat, že já jsem utratil už takových peněz, že to ani nechci počítat.
Ozkoušel jsem hodně.Vždycky jsem něco koupil, vyměnil, prodal ze ztrátou atd.
Kombinoval hlavy, boxy atd atd.
Engl Thunder . Marshall 6101 30th Anniversary, Marshall JVM , Marshall JMP 1, PEAVEY preampy atd.....
Z mulťáků:
Pody / všechny/. GSP 1101.Bosse ....
Na Kempera jsem koukal už dlouho a kdybych si ho koupil hned, tak jsem si mohl koupit za ty prodělaný prachy dva , možná tři
Koupil jsem ještě kvalitní monitor ,,RCF NX 10-SMA" a do té doby , dva roky ,kupuji pouze struny
Mám kolegu , kterého jsem nepřesvědčil , že Kemper je cesta jak ušetřit a jeho analogový myšlení jsem nezměnil.
No jo ,ale ten maník chodí každý měsíc , že si koupil super zesík a jak to skvěle hraje.Pak ,ale začne měnit bedny, repráky a najednou příjde, že si musel koupit jiný Amp a tak to jde dokola.Takže už v tom zase lítá a to nemluvím o tom, že to má všechno na splátky.
To my s Kemper chodíme na fórum Kemperu a na RigExchange a tam si můžeš najít co chceš.Trochu si s tím pohraješ a ,,voalá" .
Výrobci profi profilů tam občas dají nějaký rig na ukázku zadarmo.Můžeš si je koupit on-line.Pohybují se od 3 do 20 eur za sadu.
viz. např.
http://www.guidorist.com/en/product-cat ... -profiles/
Na Rigexchange jsou sice hodně velký shity, ale tak 30% je jich hodně kvalitních. Momentalně je tam 7511 rigů .