Pickguard ala Tom DeLong
Pravidla fóra
Pickguard ala Tom DeLong
Zdar
Mám doma strata od staggu a chci tam dát humbucker od R.M. pickups. ale newim kde na to sehnat pickguard. O matroši bych věděl ale newíte o nějakym postupu výroby. a nebo stránky kde by se dal sehnat pickguard,ale jen pro jeden humbucker ( ne H-S-S)
dík
Mám doma strata od staggu a chci tam dát humbucker od R.M. pickups. ale newim kde na to sehnat pickguard. O matroši bych věděl ale newíte o nějakym postupu výroby. a nebo stránky kde by se dal sehnat pickguard,ale jen pro jeden humbucker ( ne H-S-S)
dík
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
S krytkama snímačů ala IommiMartin656 píše:Nerikal si tyx ze si stavis sg ala iommi..?Joey píše:Není vám to blbý??? Dělat si kytaru podle někoho jiného???Mě by to teda bylo.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Nu... http://www.victorlitz.com/images/ic400.jpg moje snímače sou vzhledově skoro stejné (nemám tam ten nápis) a chci na ně kryty..kdybych tam dal normální kryty tak by to s těma imbusama nebylo moc nájs...tudíž to zakryju celé a vzhledem k tomu že R.M. jsou na povrchu taky hladké je to dobré řešení do budoucna veš?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
klidně i blechaJoey píše:Nu... http://www.victorlitz.com/images/ic400.jpg moje snímače sou vzhledově skoro stejné (nemám tam ten nápis) a chci na ně kryty..kdybych tam dal normální kryty tak by to s těma imbusama nebylo moc nájs...tudíž to zakryju celé a vzhledem k tomu že R.M. jsou na povrchu taky hladké je to dobré řešení do budoucna veš?
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Však ti to nevyčítám, jenom říkám že každý by měl mít SVŮJ stylkuba182 píše: klidně i blechaa co je na tom že chci ze svýho strata udělat něco jinýho ?
a když se mi to tak líbí tak neni co řešit ani co posrat protože mám tensona
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
tak já nechci dělat kytaru podle DeLonga .....to jsem napsal jen aby jste věděli co myslim......mám ještě SG od Epi a tohle chci jako druhou kytaru a ty singly mě tam s***u....chci tomu dát trošku pankovej vzhled a jednoduchost....takže jenom humbucker + jeden poták na volume a nic víc...........jj o tom platu nebo spíš materiálu vim ale newim jak to tam vyříznout
Vem si původní pikárd, okresli ho, vyřízni si díru pro hámbáč a díru pro poťák a je to.tom86 píše:tak já nechci dělat kytaru podle DeLonga .....to jsem napsal jen aby jste věděli co myslim......mám ještě SG od Epi a tohle chci jako druhou kytaru a ty singly mě tam s***u....chci tomu dát trošku pankovej vzhled a jednoduchost....takže jenom humbucker + jeden poták na volume a nic víc...........jj o tom platu nebo spíš materiálu vim ale newim jak to tam vyříznout
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
třeba nůžkama nanehty jestli to zvládneš
ne netuším jak poradit, nikdy sem to neřezal, ae chtěl sem říct že bych to nepopsal jako kopírovnání... Pak když má někdo třeba SG musel by mít kytaru co kopíruje každýho hráče SGčka, protože podle mě 1x HB není žadný signature znak....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
JJ jasně........jenomže já chci jenom díru pro humbucker .......ty singli tam vůbec nebudou .........ale myslim že už jsem to vyřešil ...zkontaknul jsem pana Hlaváčka z Pardubic (mimochodem dělá krásný kytary .-) ) a ten mi pomůže .......řikal že mi ho na zakázku vyrobí ...cena cca 500,- což si myslim že není tolik zvlášt když deska pro výrobu stojí asi 330,-.......takže super:-)