Co kombo umí a specifikaci si každý najde sám, takže přejdu rovnou k věci.
Mínusy:
- Tohle se může týkat jen mého kusu (update: asi ne, viz tady), ale dejte si na to při koupi bacha: strčíte kytarový kabel nebo připojíte USB a i při nulovém volume a gainu je slyšet trvalý bílý šum. Seděl jsem od komba cca metr a vadilo mi to fest. Pro srovnání, Mobile Cube šumí tak třetinově (2x2,5W oproti 2x3W Core) a Yamaha VA-5 ještě míň. Osobně jsem nezkoušel, ale zkoušeli jiní: šumí to i při připojení kabelu do AUX.
- Piezo (Parker P-44) zní jak přes Clean Warm, tak Clean Bright nepěkně, nedá se to ukorigovat ani interním EQ v Insideru. Hodně vyšších středů, žádné "cinkavé" výšky a trochu zkreslený projev. Zní to jako jiná varianta singlu.
- Wide stereo - maníci z Blackstaru nekecali, je to fakt mazec! Seděl jsem metr od repráků a některé delaye jsem slyšel dobrých půl metru na každou stranu od komba. A co je super, wide stereo funguje i na AUX! Sice to neroztáhne signál tolik do stran jako kytarový vstup, ale slyšet to rozhodně je.
- Clean kanály a "kompresor" - píšu v uvozovkách, protože to nikde neuvádí, ale při vzrůstajícím gainu jako by tam byl. Neobtěžuje, naopak se to příjemně poslouchá, jak trsátko, tak třeba chicken picking.
- ISF - směrem doleva ubývá hutnosti, doprava naopak, užitečný doplněk k internímu EQ.
- Kanály
- Oba Cleany: spokojenost, Bright trochu víc šumí, ale dá se to. Při gainu na max moc pěkné nakreslení, parádně reaguje na volume poťák na kytaře
- Crunch a Supercrunch: můžu potvrdit, že se liší jen množstvím gainu, jinak opět spokojenost
- OD1, OD2 - taky spokojenost, palm muting pěkně odsekává. Noise gate se dá nastavit na off/low/high, zkoušel jsem i off a žádný extrémní brum, spíš to jen víc šumělo.
- AUX - opět nekecali, zkoušel jsem hrát do AUX přes BR-80 a G1XOn s bicím podkladem - PARÁDA! Kdyby prodávali jen bednu se samostatným stereo koncákem a tím wide rozšířením, tak už ji mám doma

Na AUX jsem si ověřil, že ač basy na normálním vstupu jsou jakž takž (EQ v Insideru tomu už moc nepomůže), tak bedna samotná má ještě rezervu, přes externí efekt už bych basy někde i ubral. To samé výšky, bedna je v pohodě zahraje (piezo přes BR-80), ale brzdí to interní simulátor na kytarovém vstupu. Hodně si slibuju od toho nového ampu, který představí na NAMM, ten už by měl mít i fullrange akustický model.
Na webu jsou hlášky uživatelů, kterým se kombo nespojilo se softwarem. Mám Win7 64bit, nainstaloval jsem Insider, spustil a až pak připojil kombo. Windowsy začly instalovat driver a trvalo to snad 5 minut. Proces má tři kroky, USB zařízení našel hned, pak hledal něco na Windows Update. nešahal jsem na to a nechal ho těch 5min bádat. Pak Insider detekoval kombo a všechno fungovalo OK
SHRNUTÍ
Pokud nepotřebujete piezo a trefíte na kus bez bílého šumu, tak na doma je to parádní kombo, určitě doporučuju vyzkoušet.
edit: netrefíte, neb Blackstar tento druh šumu považuje u fullrange repráků za normální, viz tady