Kytara - jak zacpat díru po snímači
Kytara - jak zacpat díru po snímači
Zdravím,Nevíte někdo jak co nejefektněji zakrýt díru po snímači? mám ibanez GRG 09 LT vybavenou snímači EMG HZ a chtěl bych prodat snímač u hmatníku a nechat si jen u kobylky,ale nevim co tam nacpat aby tam nebyla díra (nechci tam nacpat nějakej snímač za 100kč kterej bych nepoužíval)
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kytara - jak zacpat díru po snímači
vadi ti ta dira hodne? pokud jo, tak asi nezbyva nic jineho nez si vyfrezovat spalek odpovidajicich rozmeru, vlepit ho tam a potom zalakovat
ale byt tebou si tam necham volnou diru...nikdy nevis, kdy se rozhodnes ze chces krkovy snimac
ale byt tebou si tam necham volnou diru...nikdy nevis, kdy se rozhodnes ze chces krkovy snimac
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto do sekce Home-Made.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Já bych to zakryl kusem stylového pickguardu, nebo plechu a zašrouboval pořádně velkými vruty! Ať to má taky trochu punc "industriálu".
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pickguard je nejlevnější a nejjednoduší možnost, špalek + dobré lakování je finančně náročný, ale je to také závislé na druhu laku. Já osobně bych tam ten snímač nechal a prostě na něj nehrál, protože prodejem zrovna EMG HZ moc nevyděláš.
"MOJO" kills modern music...
Já jsem díru po snímaču špalkoval a nechával lakovat, nedoporučuju to takhle dělat. Je to plno práce, kit se smršťuje a výsledek je pak nejistej, já mám hodně tenkou vrstvu laku, smrskl se kit a jde to vidět. Takže něco jinýho. To je má rada 
jsem pro tmavy pickguard s otvorem na kobylkovy hb a je to 
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Abys toho později nelitoval. Tak tam nech díru. Malcolm Young má u krku taky prázdno...

Zdarec, mám ten samej problém, akorát u Jacksonu King V.
Nejsem si jistej, jestli jsou pickguardy na V, který by vyřešily můj problém
Nejsem si jistej, jestli jsou pickguardy na V, který by vyřešily můj problém
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych vyřezal kus obdélníkového plastu a díru zakryl tím. Celý pickguard asi ne, prostě díru jenom překrýt.
Hraju na kytary a mašinky
Měl jsem v plánu pak kytaru ještě přebarvit akrylátovým sprejem, aby postupem dostala takový relic vzhled.
Problém je v tom, že jsem chtěl aby nebyla díra po snímači poznat.
Zatím to vidím tak, že budu muset koupit desku na pickguard a obdělat ho podlě potřeby. Každopádně díky za rady.
Problém je v tom, že jsem chtěl aby nebyla díra po snímači poznat.
Zatím to vidím tak, že budu muset koupit desku na pickguard a obdělat ho podlě potřeby. Každopádně díky za rady.
Prodal jsem krkový snímač a teď mám problém, že nevím co s tou prázdnou dírou. Ještě že jsem neprodal letní gumy na auto (bo je teď nepoužívám). Na jaře bych měl další problém, až bych sundal zimní gumy.
Tak trochu tvořivě: překrýt něčím plastovým nebo kovovým velikosti rámečku snímače a něco do toho vyřezat (logo kapely, autoportrét), vložit ladičku (old school ručičkovou!), na ebay je i malý zesilovač s repro...
Tak trochu tvořivě: překrýt něčím plastovým nebo kovovým velikosti rámečku snímače a něco do toho vyřezat (logo kapely, autoportrét), vložit ladičku (old school ručičkovou!), na ebay je i malý zesilovač s repro...