Kytary Paul Reed Smith (PRS)
Pravidla fóra
Re: Kytary Paul Reed Smith (PRS)
Prave. Tam maj uz jenom SE modely.
PRS Fatback CU 24; PRS Studio 22; Fender Stratocaster USA '83; Gibson Les Paul Standard '09; Epiphone LP Custom Black Beauty 3
Musicman Stingray 5; Martin D-28
Vox AC30CCH; Diezel Schmidt; Diezel 212 RC
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Vím o někom, kdo umí dovézt novou PRS, pokud máš zájem, klidně napiš SZ.
Jo a CE už se nedělá, ikdyž nechápu proč.
Jo a CE už se nedělá, ikdyž nechápu proč.
Ce se prave zase dela. Ale je to nejak casove limitovany. Jsou to skvely kyatry.
http://www.prsguitars.com/index.php/ele ... lton/ce_24
http://www.prsguitars.com/index.php/ele ... lton/ce_24
PRS Fatback CU 24; PRS Studio 22; Fender Stratocaster USA '83; Gibson Les Paul Standard '09; Epiphone LP Custom Black Beauty 3
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) dayslypper dne 12.02.2017 8:33, celkem upraveno 1 x.
Chtěl bych se zeptat majitelů kytar PRS SE Custom jaké mají zkušenosti s původními snímači. Já se s novou kytarou pár měsíců sžívám, nechal ji seřídit, tremolo upravit na jednozvrat atd. Na kytaru se hraje perfektně ale ty snímače mi moc nevoní, teda pokud hraji bez zkreslení tak úplně v pohodě zvuk trochu víc do výšek což mám rád. Ale zkreslený zvuk se mi moc nezamlouvá je takový rozplizlý, nekonkrétní, nerozeznám tam jednotlivé tóny (jakoby rozladěný) a úplně nejvíc se to projevuje při hraní celých akordů něco na způsob AC DC. Nechce se mi věřit, že kytara co se prodává za 25000,- mi některé zvuky zahraje hůř než Harley Benton za čtvrtinu nebo Aria za 3600,- Uvažuji o výměně kobylkového snímače za RM F4 Hot Britge což by nebylo drahé ale chtěl bych znát nějaké zkušenosti dalších uživatelů.
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3
Stenly, uz sice SE dva tydny nemam, ale dva roky mi origo snimace v pohode stacily. Alespon tedy na zabavovy bigbit, na fajnovejsi veci beru dycinky strata. Rozplyzavani tonu jsem nepozoroval a to ta kytara neznala nic nez zkreslene zvuky.
Me ty SE snimace taky moc nebavi, RM klidne zkus
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Ty origo zebry jsou o ničem. Nevýrazné basy, placaté středy a výšky jsou podivně chlupaté. Já bych je vyměnil co nejrychleji.
Progrese musí být, ale PRSo s fanned frets mi připadá na pohled trochu divné, nemůžu si pomoct. 
Každopádně je to fuk, už jen s přihlédnutím k ceně 300 litrů se mě to víc nedotýká.
https://www.prsguitars.com/index.php/pr ... ulti_scale

Každopádně je to fuk, už jen s přihlédnutím k ceně 300 litrů se mě to víc nedotýká.
https://www.prsguitars.com/index.php/pr ... ulti_scale

| Cruel YT | Cruel sptf
Ty pražce na stránce z odkazu jsou fanned? Mě přijdou rovné... Kdybys to neřekl, tak je mám za rovné... (vložené obrázky zde v threaduv práci nevidím, proxyna blokuje...)
EDIT: Hmm, okej, nějaké fotky jsem dogooglil, už to vidím. Ale na těch továrních na stránkách to je nafocené tak, že to teda není skoro poznat. Podle mě blbě vyfoceno.
EDIT: Hmm, okej, nějaké fotky jsem dogooglil, už to vidím. Ale na těch továrních na stránkách to je nafocené tak, že to teda není skoro poznat. Podle mě blbě vyfoceno.
Naposledy upravil(a) Demilich dne 3.05.2019 13:24, celkem upraveno 1 x.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
no aspon ze to nema ten obludny binding na hmatniku jako novejsi customy...ty novejsi PRS se mi obecne moc nelibej.
https://www.thomann.de/cz/7strunne_kyta ... ce-first=0
| Cruel YT | Cruel sptf
vypada to dobre, je to vyvazene.
cenu jenom testuji kolik unese trh pod dojmem neodolatelneho shnilého javoru
cenu jenom testuji kolik unese trh pod dojmem neodolatelneho shnilého javoru
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- bundes
- Bandzone: https://bandzone.cz/whitefruithoney
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledově mi to nepřijde vysloveně špatný, ale můj šálek to taky úplně není, no 
12. listopadu jsme vydali zbrusu novou věc
https://youtu.be/0-91BqDs9vo
https://youtu.be/0-91BqDs9vo
Mně se to teda brutálně nelíbí. PRS celkově moc nemusím, ale najdou se kousky co mě osloví. Tyhle tedy určitě ne.
A cena je naprosto směšná.
Mimochodem - komplet každá komponenta z kytary za 300 litrů je vyrobena v USA? To mě třeba hodně zajímá.
A cena je naprosto směšná.
Mimochodem - komplet každá komponenta z kytary za 300 litrů je vyrobena v USA? To mě třeba hodně zajímá.
Yamaha FG700MS --- Dowina D555
Harley Benton HB-35PLus Lemon --- Squier Affinity Telecaster
HUGHES & KETTNER TubeMeister Deluxe 20
"Jsem gentleman, ale pokud se jedná o ženy, je třeba přiložit ruku díru."
jakože mexičan nebo paní z guatemaly to vyrobí líp než číňan? 
o tom jestli je cena PRS směšná rozhodne neviditelná ruka trhu a ne naše chytrolínské pindy
na rozdíl od většiny socek tady (bez urážky) totiž existuje čím dál větší skupina lidi, kteří prachy mají a nebojí se je použít, muhehe
tohle spravedlivé soptění je, jako bysme chodili třeba do autosalonu Bugatti a vykladali tam bohatým zájemcům, jací jsou to pitomci a že ta naleštěná předražená bída za to nestojí
o tom jestli je cena PRS směšná rozhodne neviditelná ruka trhu a ne naše chytrolínské pindy
na rozdíl od většiny socek tady (bez urážky) totiž existuje čím dál větší skupina lidi, kteří prachy mají a nebojí se je použít, muhehe
tohle spravedlivé soptění je, jako bysme chodili třeba do autosalonu Bugatti a vykladali tam bohatým zájemcům, jací jsou to pitomci a že ta naleštěná předražená bída za to nestojí
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
Já ty tvý kecy kolem toho fakt nechápu. Pro nebo proti? Mně je to koneckonců fuk, myslím že stejnou službu udělá kytara do 7 táců.
S těma součástkama si nerozumímehyenik píše: 10.05.2019 22:22 jakože mexičan nebo paní z guatemaly to vyrobí líp než číňan?
tohle spravedlivé soptění je, jako bysme chodili třeba do autosalonu Bugatti a vykladali tam bohatým zájemcům, jací jsou to pitomci a že ta naleštěná předražená bída za to nestojí![]()
Když si třeba kupuju něco dražšího, chci aby ta cena byla opodstatněná už tím, že dostane dobře zaplaceno ten dělník, co to vyrobil. Pro příklad - koupím si peněženku z pravé hověziny za x násobek ceny, za kterou to mastí číňan, ale dostanu výrobek Made in CZ a navíc vím, že Ti zaměstnanci se nemají špatně. Proto bych čekal, že kytara za 300 litrů bude komplet celá made in USA a růčo. Toť můj pohled na věc.
Já tady snad vykládám něco bohatým zájemcům? Ten příměr z Bugatti Ti moc nevyšel.
A co je to za kecy o sockách? Já mám prachy, ale nechci je prostě investovat do kytary nebo aparatury, raději je nastrkám do baráku. Znamená to, že sem socka?
To sou kecy tvl. Člověk už nemůže mít ani názor.
Yamaha FG700MS --- Dowina D555