Dobré obchody v Brně
Pravidla fóra
Dobré obchody v Brně
Chtěl bych novou akustiku, ale nevím přesně kam zajít a kde hledat lepší ceny. Zajímají mě případně i menší hudebně zaměřené obchůdky, případně i bazary. Pište prosím i adresy.
Chtěl bych nějakou akustiku do 3500 Kč. Hodlám hrát spíš rockovější skladby. Určitě nechci španělku.
Mám jít do marrisky, cortky nebo ibanezky??
Chtěl bych nějakou akustiku do 3500 Kč. Hodlám hrát spíš rockovější skladby. Určitě nechci španělku.
Mám jít do marrisky, cortky nebo ibanezky??
Vyhnul bych se Lidl music na zelňáku, byl jsem se tam před dvěma týdny dívat, dali mi v klidu do ruky kytaru, které od sedmého pražce drnčely basy vlivem malé výšky a E,H,G hrálo od sedmého pražce stejný tón (12. pražec). Prostě vyboulený krk a přišlo mi, že i extrémně nízký dohmat. Po tom, co jsem je upozornil, se tomu borec zasmál a vrátil ji zpátky do stojanu. Kdyby jsi tam náhodou šel, pozorně bych ty kytary před koupí zkoumal.
A nemyslíš, že je to naprosto základní otázka seřízení nové kytary odborníkem...kip píše:Vyhnul bych se Lidl music na zelňáku, byl jsem se tam před dvěma týdny dívat, dali mi v klidu do ruky kytaru, které od sedmého pražce drnčely basy vlivem malé výšky a E,H,G hrálo od sedmého pražce stejný tón (12. pražec). Prostě vyboulený krk a přišlo mi, že i extrémně nízký dohmat. Po tom, co jsem je upozornil, se tomu borec zasmál a vrátil ji zpátky do stojanu. Kdyby jsi tam náhodou šel, pozorně bych ty kytary před koupí zkoumal.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
2aivn86: No myslím si, že nová kytara by neměla mít bouli na krku. Možná tak ten dohmat nechat seřídit, ale i tak si myslím, že prodejce by měl pořádně prohlížet co prodává. A pokud té kytaře drnčí struny, že se na ni nedá hrát a od 7. pražce je nepoužitelná, tak by to měl spravit sám, než to dá do stojanu k prodeji.
Musím souhlasit v Lidl Music na zelnák usjem byl jedno ua nikdy víc...neochotný prodavač, vcelku nepříjemná atmosféra...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
pokud akustiku v Brně, tak na 100% hudebniny na Pekařské - http://www.chalupecky.cz/
majitel je ochotný, všechno vysvětlí, nechá tě zkoušet, jak dlouho bude potřeba... je to malý obchůdek, takže si vybírají, co vezmou do prodeje - máš záruku, že si nekoupíš šmejd.
vyber si na místě kytaru, která ti dobře padne do ruky a bude ti dobře znít... můžeš s čistým svědomím kašlat na to, jestli je to marriska, cortka, ibanezka nebo cokoli jinýho
majitel je ochotný, všechno vysvětlí, nechá tě zkoušet, jak dlouho bude potřeba... je to malý obchůdek, takže si vybírají, co vezmou do prodeje - máš záruku, že si nekoupíš šmejd.
vyber si na místě kytaru, která ti dobře padne do ruky a bude ti dobře znít... můžeš s čistým svědomím kašlat na to, jestli je to marriska, cortka, ibanezka nebo cokoli jinýho
tak tak, ale pouhý 4 kroky od Lídla je FURCH
Ale to je cenově zase jinde..
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev
)
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr
Jen můj osobní pocit, ale já tento obchod nemám moc rád, nepamatuje se přesně proč, ale vím, že jsem od tam neodcházel s pocitem ochotného prodavačejana píše:pokud akustiku v Brně, tak na 100% hudebniny na Pekařské - http://www.chalupecky.cz/
hm... byla jsem tam dvakrát při kupování kytary (jednou mé) plus párkrát pro drobnosti, a netvářil se otráveně ani poté, co zákazníkům přede mnou kdoví jak dlouho předváděl ukulele a ti si pak koupili trástko...Skiner píše:Jen můj osobní pocit, ale já tento obchod nemám moc rád, nepamatuje se přesně proč, ale vím, že jsem od tam neodcházel s pocitem ochotného prodavače
Jo dik, jeden kámoš mi to taky doporučoval no, akorát sem doteď přesně nevěděl kde to je a ani tu netovou stránku sem nějak nenašel, tak dík.jana píše:pokud akustiku v Brně, tak na 100% hudebniny na Pekařské - http://www.chalupecky.cz/
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Úplně stejná atmoška panuje v tom samém obchodě, taky v lidu prázdném a to v Šumperkupehve píše:s tim Lidlmusic mohu jenom potvrdit -chtěl jsem vysvětlit (i koupit) nějakej snímač na akustiku a čuměl na mě ve stylu "zákazníci všech zemí vyližte si p****", tak jsem se otočil a ten liduprázdnej krámek opustil
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
no pouze má zkušenost - v tom kvelbu na pekandě jsem koupil epinu - no nevím jestli to byl kauf - stála skoro šest litrů - ale vypadala krásně celá černá -praskla mě hlava , ale né že by lak ,prostě uletěla a pak ještě dvakrát, po opravě jsem ju střelil jednomu vandrákovi, a to jsem tam ještě nechal dát od Staně (Furch) piezosnímač za dva litry, a ten tremp mě chce zabít, protože mu ta hlava praskla už třikrát. Závěr: pořádně se podívat co ten sejdíř na pekandě prodává - je to samá korea a čína. No jestli to mu nerozumíte, tak ste stejně v...V Brně jsou jenom dva obchody - Furch a Music Data na Lidické.
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Osobně music Data fakt nemám rád. Kupoval jsem tam svoji první kytaru a neskutečně mě natáhli... Z části moje blbost.. Ale nějak se mi to tam nezamlouvá. NA druhou stranu u Lídla to mám radši. Nedávno jsem se tam potkal s takovým mladým prodavačem (bohužel už tam nedělá, pač ho poslali na sklad) a asi hodinu jsem strávili diskuzema o basách. Plus jim tam hned po příchodu naladil všechny kytary, takže se asi týden dalo i vybírat 
tohle jen potvrzuješ - sakra je dobrej tak šup s ním do skladuNesst píše:Osobně music Data fakt nemám rád. Kupoval jsem tam svoji první kytaru a neskutečně mě natáhli... Z části moje blbost.. Ale nějak se mi to tam nezamlouvá. NA druhou stranu u Lídla to mám radši. Nedávno jsem se tam potkal s takovým mladým prodavačem (bohužel už tam nedělá, pač ho poslali na sklad) a asi hodinu jsem strávili diskuzema o basách. Plus jim tam hned po příchodu naladil všechny kytary, takže se asi týden dalo i vybírat
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele: