Je mi třináct let a zhruba za poslední dva roky jsem začala zpívat, jen pro sebe, občas jsem něco zazpívala mamce, nebo babičce ale nic moc. Hrozně se mi líbí když někdo zpívá, řekla bych že zpěv (nebo obecně hudba) je prostě nejlepší věc v tomto světě... poslouchám písničky pořád, když mě nikdo neslyší tak si i zpívám... ale vím že napodobování populárních písní ze mě zpěvačku neudělá... moc bych se chtěla naučit zpívat, mám pár přátel kteří zpívají naprosto úchvatně... někteří z nich říkají že mi zpěv jde, někteří z nich si to nemyslí, ale co už... občas si jen pustím písničku, zpívám se zpěvákem, a říkám si jak krásně musím znít, ale pak si ji ztiším a snažím se zpívat sama a už si nejsem vůbec jistá... Naše škola je hodně proslulá našim sborem, kam jsem se nedostala, ale chodím do přípravky (ach, jak povzbuzující
Jsem naprostý začátečník... neumím noty, i když se je snažím naučit, nevím ani jestli mám sluch... neumím na nic hrát i když jsem se pokoušela na kytaru a na flétnu... prostě kdyby existovalo něco jako ještě míň zkušený než začátečník, tak to jsem já... jo a ještě jsem zapoměla, že do té přípravky na sbor chodím od začátku školního roku
děkuji za přečtení, a budu ráda když mi hodíte svůj názor, vím že je asi milion věcí které jsem sem chtěla napsat ale nevzpoměla jsem si na ně ale co se dá dělat