Na pódiu jsem vždycky nachystaný dřív než bubeník, takže v tom problém nevidím, je to jenom o přípravě. Pokud si se sebou bereš i FRFR Monitor (pokud nejedeš in-ear a chceš mít konzistentní zvuk), tak jsi skoro na tom stejném "footprintu'' jako s 4x12 boxem. To zvučení boxu je imho to samé, vychytáš si to a más o starost míň.SUK píše:bubucci: to bych skoro rekl, ze kemper je spis na to zivy hrani, kdy vetsinou neni cas hodinu hledat, jak umistit jakej aparat, kam dat mikrofon, jak si ho nastavit. Ale ... treba jsem jen staromodni divnej clovek, co ve studiu travi hledanim a mikrofonovanim jednoho repraku klidne i 2 hodiny a pro jistotu nahrava i DI a na koncerte mrskne mic na obvykly misto (do poloviny mezi zavesem a stredem) a jede se.
A nazivo ten aparat a mikrofon muzes v pohode odsimulovat, nepotrebujes tam realnou bednu - vlastne je spis na skodu, protoze dela akorat kraval, plete se a zabira cas
Jde to řešit přes midi footswitch pomocí CC. Známý má udělaný custom footswich, na kterém si ovládá i master volume kempera a aux vstup z mixu zbytku kapely.4) Co krabičky? Já mám třeba dvě zkreslení - overdrive s boostem + dva typy distortionu a všechno to spolu nějak kombinuju. Na Kemperu bych si musel vytvořit 10 profilů s kombinacemi, které používám? Co pak krabičky za zkreslením - jsou vázané na profil?
Měl jsem půjčený Kemper head a uvnitř něco hrkalo, takže to ve mě moc důvěry nezbuzovalo, stejně jako celá konstrukce, potažmo design.6) Poruchovost - když se mi pokazí něco z mého řetězce, dokážu koncert i tak odehrát. Aparát si půjčím a bez krabičky se obejdu. Co Kemper? Kupovat si dva, pro případ poruchy není zrovna finančně snesitelné
EDIT:
[quote="FadeJá to sem dával jen jako ukázku, že na to hraje a hned se tady poznává kvalita zvuku z 15 s dlouhého videa natáčeného mobilem
Ja to neberu jako bernou minci, ale z reálného života, kdy jsem slyšel např. Hladíka a ten zvuk prostě dobrý neměl...jasně asi měl špatný profil