viděl bych to na nějakej ten rok sestavování a ladění k tomu, aby to dělalo co má. Na nic nespěcham, spíš dost čtu, než si něco koupim, abych měl jistotu, že to je to pravý. Je tady někdo, kdo má třeba postřehy ze svýho stavění? Drátování, napájení, chlazení, midi? Tady toho je poskrovnu, tak by bylo fajn to mít na jednom místě. Nechci tady řešít stavění caseu, tohle by bylo přímo o vnitřku.Čau kluci, potřeboval bych trochu poradit. Už mě tak nějak nebaví na koncertě vždycky všech o propojovat a pak zas rozpojovat, takže mam v plánu rack. Tam by byly dvě vysílačky + přepínaní k nim, nějaká ladička, distributor napájení, předzesíky a MIDI přepínání + nějakej ten efekt na nakopnutí. A problém vidim v tom midi, pořád to nemůžu dovymyslet.
Budu mít dvě klasický osmikila, kde každej bude mít vyvedeno preamp out a power amp in a v racku budou další dva mono preampy (jeden stereo) na čistej kanál. Chtěl bych to tak, že všechny čtyři předzesilovače budou využívat ty dva konce z jcm800. Takže bych chtěl pomocí midi ovládat buď jen jeden komplet jcm 800 nebo druhej nebo oba naráz (tam by se ještě musel signál rozdělit jinou krabicí, aby v tom nebyl problém) na zkreslení. Pak bych chtěl další přepínač, kde by se ovládaly ty preampy v racku na čistej kanál, který by šly do obou konců jcm800 najednou. A dalším tlačítkem bych do zkreslenýho zvuku, kdy hrajou oba zesilovače hodil krabku pro víc šťávy. Dalo by se to takhle pomocí midi ovládat? Daj se vůbec takhle přepínat preampy, aniž by se něco dokurvilo? Jediná firma, co mě pak na výrobu napadla je microdesignum, ty si s tim fakt umí vyhrát.
A už bych měl totiž jeden první zádrhel u napájení. Chtěl jsem to všechno zatim řešit přes nějakýho "distributora", kde bude např 8 PC zásuvek a pak časem přejít na furmana. Ale to už mě přešlo, když sem si vzpomněl, že moje vysílačka Mipro nemá tuhle zásuvku, ale naší klasickou, kde má svuj adaptér na 12V center positive. Jak to řešíte vy? Máte v racku lištu i na "klasický zásuvky" nebo si nechat postavit např. u Starbuck stabilizovaný zdroj v rack verzi pro 9 a 12V, případně i na něco jinýho?