IQ - Subterranea (1997) - diskuze

Diskuze k recenzím alb
Odpovědět
Jester
Rádce

IQ - Subterranea (1997) - diskuze

Příspěvek od Jester »

Toto je diskuze k recenzi recenze-alb-f60/iq-subterranea-1997-t23553.html

Děkuji za "recenzi na přání". Hezky se to poslouchá, z ukázek se mi líbila nejvíce ta poslední.

Marillion znám, IQ jenom podle jména. Když začali vydávat Marillion desky (ještě s Fishem), hodně jsem je poslouchal. I když všichni říkali, že to jsou vlastně vykradení Genesis. Ale hodně to pozdvihával právě hlas Fishe a jejich první dvě desky, si kdykoliv rád pustím. Po třetí desce jsem je přestal sledovat.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: IQ - Subterranea (1997) - diskuze

Příspěvek od Nero »

Za málo :wink: Ale přiznávám, že jsem se do toho musel dost nutit, nějak mi to dnes nešlo od ruky - asi nebyla tvůrčí slina :mrgreen:

Já mám ty IQ hodně rád, byť je poslouchám jen relativně hrátkou dobu. Hodně mě baví druhý a třetí deska (Tales From A Lush Attic + The Wake) a pak alba, když se vrátil Nicholls. Ty desky, co vydali po Subterranee (Dark Matter a Frequency) zní poměrně tvrdě, dost jinak než desky z 80. let, ale pořád je tam ten prog-rockový nádech.

Co se týče mám u Marillion taky víc rád alba z Fishovy éry, ale i s Hogarthem udělali několik zajímavých alb - například Marbles nebo Somewhere Else. Ale je to přece jen něco jinýho. Ale pokud si je neslyšel, tak bych ti doporučil je vyzkoušet...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Po cca 6 letech jsem se k desce vrátil a momentálně je to moje nejposlouchanější deska. :-)Takže ještě jednou díky Nero. I když teda znovu desku poslechnout mě přiměla recenze na progboardu.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak to jsem rád :) Já teď ten "starší" prog rock poslouchám poměrně málo, možná je čas se k tomu trochu vrátit...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Recenze alb“