squier nebo fokus

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

kup si fokuse s hb na toho squiera se nikde nedá hrát, co jsem viděl tak to píská a nehraje, ale na doma je v pohodě :D fokus s jednim hb nebude tak špatnej
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Hele jestli jsi z jihlavy. Tak se na zatím na Squier vykašli a zajeď si do skladu Fokus. Je to kousek od Třebíče směrem na Jaroměřice nad Rokytnou. Vybereč si tam z mnoooha kousku za skladový ceny. A třeba ti dá pan Švehla nějakou slevu. Takže bych to tam jel prvně zkusit a kdyby ti to nesedělo tak můžeš jít do Squieru. Fokusáci ti dají ještě slevu, za to že jsi do toho skladu musel jet. Jinak pokud nemáš koho by ti s tím poradil a chtěl by jsi kupvat tento týden tak bych možná mohl mít chvíli čas.... Ale víc info když tak po SZ...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Jnak pokud bych ti mohl ještě poradit tak si něco málo ještě přidej a kup raději tohle : Odkaz
Už je to z masivu a ne z plywood(je to takový podivně lehký dřevo, asi nějaká překližka)
Sám mám tenhle model doma a musím říct, že za ty peníze naprostá pohoda.... (já ji tam koupil za dávného času, když tam měl poslední kousek za 1900,- :-) )
Jde o to kolik máš peněz.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Hrál sem na fokus strata s hambuckerem byla to ta verze za 2500 mám tkaový pocit a za ty prachy v poho sice hambáč zněl trošku špinavě ale co chceš za ty prachy...jinak bych šel radši do Lp-1 nebo Lp-2 záleží na co máš prachy! jo framikoin tady prodává svoje LP od fokusu tak mu napiš SZ nebo se mrkni na tržiště tam o to mpíše!
makel88

Příspěvek od makel88 »

hardcore guitarist píše:Hrál sem na fokus strata s hambuckerem byla to ta verze za 2500 mám tkaový pocit a za ty prachy v poho sice hambáč zněl trošku špinavě ale co chceš za ty prachy...jinak bych šel radši do Lp-1 nebo Lp-2 záleží na co máš prachy! jo framikoin tady prodává svoje LP od fokusu tak mu napiš SZ nebo se mrkni na tržiště tam o to mpíše!
já na kytaru mám tak 3500 a chtěl bych strata
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

makel88 píše:
hardcore guitarist píše:Hrál sem na fokus strata s hambuckerem byla to ta verze za 2500 mám tkaový pocit a za ty prachy v poho sice hambáč zněl trošku špinavě ale co chceš za ty prachy...jinak bych šel radši do Lp-1 nebo Lp-2 záleží na co máš prachy! jo framikoin tady prodává svoje LP od fokusu tak mu napiš SZ nebo se mrkni na tržiště tam o to mpíše!
já na kytaru mám tak 3500 a chtěl bych strata
Tak běž bud do toho fokusu nebo se mrkni sem na bazar narazíš tu na super věci!
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Oltec píše:Borci , hádat se jestli, je lepší s nebo f je stejný , jako by se hádaly blechy, čích je pes pod něma, kde právě koušou, ty kytary stojijou za
vyliž p....., až na to příjdete, tak začnete šetřit a koupíte si něco, na co se dá hrát!!!!
no jo drsnej humor :D
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

wikxzen píše:
Oltec píše:Borci , hádat se jestli, je lepší s nebo f je stejný , jako by se hádaly blechy, čích je pes pod něma, kde právě koušou, ty kytary stojijou za
vyliž p....., až na to příjdete, tak začnete šetřit a koupíte si něco, na co se dá hrát!!!!
no jo drsnej humor :D
Mě to přijde že je to nějaký prachatý rozmlsaný muzikant... :roll:
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Mírně řečeno :roll:

On asi nechápe že pokud má člověk nějakej rozpočet, tak si chce za to vybrat to nejlepší co jde ... a né ještě 20 let šetřit aby to pak za něco stálo ... šetřit se může furt, ale proč by přitom nemohl hrát na squiera?? Náhodou, kamarád má squiera a myslim že pro začátečníka to fakt neni špatný a naučí se na tom :roll:
Naposledy upravil(a) vikicek dne 29.01.2008 19:42, celkem upraveno 1 x.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

vikicek píše:Mírně řečeno :roll:
Sem si myslel jaxem mu to vytmavil a asi ňy :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Heh no tak toho squire má učitel který je sakra borec.....platí tu přísloví "za málo peněz hodně muziky " ale asi taky dost vybíral na tu jeho kytaru jsem hrál a přišla mi za ty prachy perfekt :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Klídek borci, našetřit na jetýho mexičana nebo epinu z baziku zvládne přece aji študák a to už sou kytary v pohodě.
steal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steal »

Zdravim zajimal by mě váš názor na toho bílího fokuse mám možnost ji koupit tak jestli se to vyplatí
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

steal píše:Zdravim zajimal by mě váš názor na toho bílího fokuse mám možnost ji koupit tak jestli se to vyplatí
Myslím že rada nad zlato je VYZKOUŠEJ SI TO!!!ale já sem na něho hrál a šlo ale je další otázka jestli za ty prachy najdeš i něco lepšího...
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

oltecu nechcu ti kazit iluze, ale mexiko stand. je sh*t, ktery prekona kazda druha kytara do 10t. a epi na tom taky neni zrovna suprove...
kdyz uz mexiko, tak mexiko + nove snimace... ale nove snimace udelaji delo z kazde kejtry...
Oltec

Příspěvek od Oltec »

O.K., konkrétně Ty a já (a nejen my dva) jsme už na trošku jiným zvukovým levelu než se tady vede většina debat. Mexičana jsem měl (snímače byly vyměněný za USA), epinu LP taky - je to všechno prodaný dál a doufám, že to slouží dalším.A epina akustika mě zkamala tak, že bych ju nedoporučil nikomu. Ale ty dvě jsme vyzkoušel a byly v pohodě.
Jo a mimo text- Ariu strata aktiv jsem taky měl a ta patří doopravdy do krbu.
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Ja zacinal na squiera,telecaster affinity.V ty dobe stal 6 tis.Dnes se pohybuje kolem 4,5 tis.Musim rict,ze na zacatek fakt dobra kytara.Ladila a mela i hezky zvuk.Nevim jak je to s affinity radou u squieru ted.Kazdopadne jsem se v Hudebnim centru bavil s prodavacem a ptal se ho,jestli je lepsi Bach a Fokus,než squier.On mne tvrdil,ze by sel urcite do squieru.Ze si to pry fender u squieru hlida,aby se nemusel stydet za to ze maj na ne na strankach odkaz.V hudebnim centru najdete jak znacku squier,bach tak i fokus.Takze prodavač nebyl nejak zaujatej.Kazdopadne bych ti doporucoval si pockat az se na bazaru objevi nejakej squier standart,ktery se novy pohybuje kolem 7 tis.,ale na bazaru se da sehnat tak za 4 tis.Sice jetej,ale o tridu lepsi kytara ve sve kategorii.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

nozaki píše:Ja zacinal na squiera,telecaster affinity.V ty dobe stal 6 tis.Dnes se pohybuje kolem 4,5 tis.Musim rict,ze na zacatek fakt dobra kytara.Ladila a mela i hezky zvuk.Nevim jak je to s affinity radou u squieru ted.Kazdopadne jsem se v Hudebnim centru bavil s prodavacem a ptal se ho,jestli je lepsi Bach a Fokus,než squier.On mne tvrdil,ze by sel urcite do squieru.Ze si to pry fender u squieru hlida,aby se nemusel stydet za to ze maj na ne na strankach odkaz.V hudebnim centru najdete jak znacku squier,bach tak i fokus.Takze prodavač nebyl nejak zaujatej.Kazdopadne bych ti doporucoval si pockat az se na bazaru objevi nejakej squier standart,ktery se novy pohybuje kolem 7 tis.,ale na bazaru se da sehnat tak za 4 tis.Sice jetej,ale o tridu lepsi kytara ve sve kategorii.
Nebo taky se tam dá sehnat fender za ty prachy...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

za kolik prosim te? Mexicany zacinaji kolem 9 az 10 litru v bazaru
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

hardcore guitarist píše:
nozaki píše:Ja zacinal na squiera,telecaster affinity.V ty dobe stal 6 tis.Dnes se pohybuje kolem 4,5 tis.Musim rict,ze na zacatek fakt dobra kytara.Ladila a mela i hezky zvuk.Nevim jak je to s affinity radou u squieru ted.Kazdopadne jsem se v Hudebnim centru bavil s prodavacem a ptal se ho,jestli je lepsi Bach a Fokus,než squier.On mne tvrdil,ze by sel urcite do squieru.Ze si to pry fender u squieru hlida,aby se nemusel stydet za to ze maj na ne na strankach odkaz.V hudebnim centru najdete jak znacku squier,bach tak i fokus.Takze prodavač nebyl nejak zaujatej.Kazdopadne bych ti doporucoval si pockat az se na bazaru objevi nejakej squier standart,ktery se novy pohybuje kolem 7 tis.,ale na bazaru se da sehnat tak za 4 tis.Sice jetej,ale o tridu lepsi kytara ve sve kategorii.
Nebo taky se tam dá sehnat fender za ty prachy...
no za 4 tis. si na bazaru koupíš možná tak krk na fendera :) Jak pise framikoin.Nejlevnejsi mexiko na bazaru jsem videl za 9 tis. 8)
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“