To byl ten bullet strat?Dark Axel píše:v japonsku se toho dělá... Fender, Ibanez, Jackson atd atd
k tématu - nevím...s fokusy jsem zatím špatné zkušenosti neměl, ale už jsem v obchodě držel Squier se špatným krkem a kamarádce se na squieru urvala páka tremola tak, že závit zůstal zašroubovaný
squier nebo fokus
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se nediv když je to nejlevnější model u kytar v téhle hladině bývá páka vžycky z měkkého kovu njedřív se zasekne a když to chceš pak vytáhnout tak jakýmkoliliv směrem totíš se ti přitáhne a pak se zlomí...to mluvím z vlastná zkušenosti takže si k tomu dokoupit lepší páku.Dark Axel píše:tuším, že má Bulleta, je to tak na 99%
U těhle levných modelů nemá vůbec cenu pákovat, pokud se teda nevyžíváš v ladění. Spíš dotáhnout kobylu k tělu a páku zahodit.hardcore guitarist píše:Tak to se nediv když je to nejlevnější model u kytar v téhle hladině bývá páka vžycky z měkkého kovu njedřív se zasekne a když to chceš pak vytáhnout tak jakýmkoliliv směrem totíš se ti přitáhne a pak se zlomí...to mluvím z vlastná zkušenosti takže si k tomu dokoupit lepší páku.Dark Axel píše:tuším, že má Bulleta, je to tak na 99%
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To bych rád vidělhardcore guitarist píše:V bazaru seženš za dobré prachy dobré tremolo co sem viděl...Joey píše:U kytary za tyhle prachy??? To se vyplatí asi jako EMG 81 na Stagga HSShardcore guitarist píše:Nebo vyměnit tremolo.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Prej... tys ho zkusil? Nešiř bludy prosimtě...hardcore guitarist píše:Tak stačí číhat je těch příležitostí málo ale sou...nebo sem viděl u nás v hudebninách tremolo za 650kč prej bylo dobré a drželo ladění...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Bereš mi slova z pod prstůafektband píše:Prej... tys ho zkusil? Nešiř bludy prosimtě...hardcore guitarist píše:Tak stačí číhat je těch příležitostí málo ale sou...nebo sem viděl u nás v hudebninách tremolo za 650kč prej bylo dobré a drželo ladění...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
7-8tisíc??? To se tady obecně moc nedoporučujehardcore guitarist píše:Bylo to tremolo co bývá na kytarách do 7-8tisíc...nehrál sory...ale kdyby to byl sh*t tak mi ho můj učitel nedoporučuje...
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
jo no ale řekl bych že to bude lepší než jen kdybys to původní tremolo přitáhl...ale to už na danném uživateli jestli si koupím nové a nebo si to původní přitáhne...Joey píše:7-8tisíc??? To se tady obecně moc nedoporučujehardcore guitarist píše:Bylo to tremolo co bývá na kytarách do 7-8tisíc...nehrál sory...ale kdyby to byl sh*t tak mi ho můj učitel nedoporučuje...
znamej mel kytaru Jackson s floyd rose tremolem.Stala ho kolem 10tis. a rikal,ze to bylo o nicem.Furt se mu to rozladovalo.Dobry tremola jsou az tak na kytarach kolem 20 tis.Jako nejaky tremolo za 7 stovek...to je reseni z blata do louze
Co se tyce tech squieru tak jsem myslel,ze se delaji v indonesii.Teda ten muj starej telecaster byl made in indonesia.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
FR vůbec... nemá cenu v týto cenový kategorii. Vintage tremolo, tám je spíš rozlaďování v 0tým pražci.... Co se týče dobrýho hardware v nižší cenový kategorii - firma vintage používí wilkinson.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Mustard Man
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
řekl sem občas..... Ale ten můj ducan, to je ale snímač. Nevím jestli bych sehnal singl stejné kvality za ty prachy...Mustard Man píše:Tě nepoznavam
BTW, dla sem ho dál od strun a to uvidíš jak zpívá, zejtra si na něj zahraješ
Jen by mě zajímalo:
toto je čína?
http://kytary.cz/squier-by-fender-affin ... 30:0:0:1:0
já totiž nevím ejstli sem hrál nq nějaký číský squirery nebo samou indonesii...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Otazkou je, jestli ma vubec smysl rozlisovat mezi Cinanem a Indonesanem?
Myslim, ze ani jedno neni zaruka vubec niceho... Maximalne toho, ze na vyrobe alespon jedne soucastky pracovalo nejaky dite 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus