Nove aparaty Supro
Pravidla fóra
Nove aparaty Supro
Už je to nějaký pátek, co jsou dostupné, takže už by tu mohl být někdo, kdo je zkoušel. Je tu někdo takový? Hlavně mi jde o Blueskinga 12 s jednou “velkou” lampou v konci (6L6), který i cenou konkuruje Fendráckým juniorům a někde jsem se o něm dočetl jako o Fenderkillerovi.
Re: Nove aparaty Supro
Jo viděl jsem ho, ale vyřadil sem ho z výběru.
Zvuk čistého je pěkný, tady bych ho dal na úroveň Fendra. Při větším gainu se to ale celé ,,rozpadne/slije” je to rozhodně horší než konkurence od Fendra.
Proč jsem ho hlavně vyřadil (nehledal jsem něco primárně na silně zkreslený zvuk) bylo to, že při nízké hlasitosti to prostě nebylo ono. A hledal jsem apec primárně na doma.
Za stejnou cenu je Blues Junior IV nebo i verze s Jensen keramikou.
O 2000,- levněji je Pro Junior IV nebo Bassbreaker 15 - bezkonkurenčně nejlepší na větší GAIN.
O 5000,- levněji jsem koupil Bassbreaker 007 LTD s Greenbackem který zní výrazně líp než klasická verze a na Blues má opravdu krásný zvuk.
Supro budou jistě fajn aparáty ty dražší, ale tohle za mne tedy žádný zabiják Fendru není. Na čistém je to pěkný tady bych nic proti neměl ale s gainem se to zahuhlává.
U Thomanna na to máš recenze a jistě jich bude víc za mne kdyby to stálo o 5000 míň tak je to tak adekvátní za tuhle cenu jsou lepší aparáty a nejen od Fendru, třeba Blackstar Sudio 10 (taky nehraje potichu).
Zvuk čistého je pěkný, tady bych ho dal na úroveň Fendra. Při větším gainu se to ale celé ,,rozpadne/slije” je to rozhodně horší než konkurence od Fendra.
Proč jsem ho hlavně vyřadil (nehledal jsem něco primárně na silně zkreslený zvuk) bylo to, že při nízké hlasitosti to prostě nebylo ono. A hledal jsem apec primárně na doma.
Za stejnou cenu je Blues Junior IV nebo i verze s Jensen keramikou.
O 2000,- levněji je Pro Junior IV nebo Bassbreaker 15 - bezkonkurenčně nejlepší na větší GAIN.
O 5000,- levněji jsem koupil Bassbreaker 007 LTD s Greenbackem který zní výrazně líp než klasická verze a na Blues má opravdu krásný zvuk.
Supro budou jistě fajn aparáty ty dražší, ale tohle za mne tedy žádný zabiják Fendru není. Na čistém je to pěkný tady bych nic proti neměl ale s gainem se to zahuhlává.
U Thomanna na to máš recenze a jistě jich bude víc za mne kdyby to stálo o 5000 míň tak je to tak adekvátní za tuhle cenu jsou lepší aparáty a nejen od Fendru, třeba Blackstar Sudio 10 (taky nehraje potichu).
Re: Nove aparaty Supro
Raději napiš mmjuzovi, za ±stejný peníze ti postaví o třídu lepší aparát podle tvých představ.José píše: 27.10.2019 9:08 Už je to nějaký pátek, co jsou dostupné, takže už by tu mohl být někdo, kdo je zkoušel. Je tu někdo takový? Hlavně mi jde o Blueskinga 12 s jednou “velkou” lampou v konci (6L6), který i cenou konkuruje Fendráckým juniorům a někde jsem se o něm dočetl jako o Fenderkillerovi.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.