Jak udělat konec zvuku..?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

když se tak bavíme o tom killswitchi, nevíte na kolik by to tak u kytaráře vyšlo?

(něco ve stylu jak to má Buckethead na tom bílém Gibson Custom LP)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pár kaček za práci jde jen o přepájení drátů, aby v jedné poloze switch snímačů nehrál, pokud nechceš nějakou jinou vymoženost (nevím co má buckethead... :wink: )
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

este k tomu puvodnimu dotazu... toho docilis tim ze nas na hodne malo potak volume a kombo si zas das nahlas aby to vubec hralo... signal ze snimacu je pak docela malej snima jenom to vetsi brnknuti. :wink:
impact

Příspěvek od impact »

Roman píše:Já sním o efektu, který mi uvaří kafe, oškrabe brambory a napíše seminárku.
Manzelka. :)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
microhrnek

Příspěvek od microhrnek »

bud asi myslite neco jinyho nebo nevim co celkem resite,snad staci jen uvolnit levou ruku aby ton doznel a zaraz dat pravou ruku pres struny ne? :lol: nebo myslite jinou fintu? :lol:
Kytara:Ibanez
Zesilovače: Blackheart BH5
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Caggan píše:
Marko007 píše:Hoši nezvykajte si že za váš všecko zrobí efekt..........tlumení pravou rukou je základ a pedál za tebe věčně hrát nebude
já sním o efektu ktery bude hrát tony čistě, bude vytahovat bendy, apod. i kdyz budu mět rozladěnou kytaru atd
heh hoši nedělejte si ze mě p***l víte jak sem to myslel ! :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Nero píše:Pár kaček za práci jde jen o přepájení drátů, aby v jedné poloze switch snímačů nehrál, pokud nechceš nějakou jinou vymoženost (nevím co má buckethead... :wink: )
Buckethead má místo jednoho poťáku čudl, když zmáčkne, přeruší se signál
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

jo odborně e tomu říká vypínač :lol:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

:lol: :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

neee :D

signál je vypnutý jen pokud je čudl zmáčklý, tzn se vrací zpět do původního stavu, kdy signál opět jede :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=pytlmRmxZkA

Jordan (pak najede na Post office Buddyho, tam se mi líbí riff, ale Jordan je tam nejdůležitější), kombinace hammerů, killswitche, whammy pedálu a geniality :D )
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

mocný strejda google něco našel o killswitchi ale je to v angličtině
http://www.stinkfoot.se/andreas/diy/mods/killswitch.htm
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

každej byl někdy začátečník. Já sem taky neuměl tlumit tóny a strašně mě štvalo když to furt znělo... Hrál jsem s tónovou clonou na minimum, aby to odpouštělo chyby a nehrálo tak dlouho... Teď naopak bych tónovou clonu vyřadil uplně a můžu se posrat, když mi špatný nastavení ukradne byť jen kousek sustainu.... Njn vývoj...
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

impact píše:
Roman píše:Já sním o efektu, který mi uvaří kafe, oškrabe brambory a napíše seminárku.
Slyšel jsem lidi, co s tímhle efektem mají hodně špatné zkušenosti, prý jim tvoří nechtěné šumy:)
pehve

Příspěvek od pehve »

impact píše:
:D nejde vypnout!!!, ale zase má výhodu,kterou bych tady nerozváděl.... 8) ne vážně , trochu dřu základy na akustiku a tlumení je snad důležitější než hraní a zvykl jsem si že před harmonickou změnou se mi prsty samy lehce položí na struny a vytlumí je aby neprozníval nějakej ton co tam nepatří. Na el.kytaře to bude kapku jiný ale princip asi stejnej...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Dark Axel píše:neee :D

signál je vypnutý jen pokud je čudl zmáčklý, tzn se vrací zpět do původního stavu, kdy signál opět jede :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=pytlmRmxZkA

Jordan (pak najede na Post office Buddyho, tam se mi líbí riff, ale Jordan je tam nejdůležitější), kombinace hammerů, killswitche, whammy pedálu a geniality :D )
já znám bucketa :arrow:

s těma výhodama manželky.... tyto výhody může poskytnout i nemanželka.... Nevím jestli bych chtěl něco co nemá True Bypass :lol:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
pehve

Příspěvek od pehve »

no nemanželku s bypassem bych nechtěl živit :lol:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

turbo_MaCk píše:já znám bucketa :arrow:
překvapils mě :-)

nonic, zkusím se kdyžtak někde poptat (u Střebáka třeba)
Nartu

Příspěvek od Nartu »

no, já nejsem zas takovej amatér, abych neuměl utlumit kytaru pravou rukou... Jenomže já bych to chtěl udělat 2-4krát v jednom taktu a to se, aspon podle mě, rukou nestíhá, když hraju rychle... proto jsem psal o efektu nebo o něčem takovym... A ty odborný cizí názvy mi moc neřeknou, nevim, na co se co používá.... Já vim, že musim bejt za hroznou lamu, ale prostě slyšel jsem ve spoustě songů, že se třikrát čtyřikrát rychle za sebou zahrál akord úplně bez dozvuku.....
McFish

Příspěvek od McFish »

No tak to je PalmMuting jinak to nevidim :wink: :!:
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo :D. Ať žijí Maideni :D
Nartu

Příspěvek od Nartu »

Tak jsem si o tom něco přečet na něco se kouknul a vypadá to, že to je přesně to, co myslim... Díky za radu...;)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“