Epiphone les paul chameleon
Pravidla fóra
Epiphone les paul chameleon
Zdar lidi
nezkoušeli jste někdo tuhle kytaru? jako na fotkách to vypadá fakt hustě. Já kytaru vybírám už asi rok a jediný co vim že chci les paulku. A tahle se mi mrtě líbí vzhledově......ještě jaká bude kvalita zvuku a tak....
Odkaz
Aivn86// změna www na odkaz
nezkoušeli jste někdo tuhle kytaru? jako na fotkách to vypadá fakt hustě. Já kytaru vybírám už asi rok a jediný co vim že chci les paulku. A tahle se mi mrtě líbí vzhledově......ještě jaká bude kvalita zvuku a tak....
Odkaz
Aivn86// změna www na odkaz
U Epiphone dost zalezi na roku vyroby, jestli dnes budes kupovat novou, tak ta kvalita bude srovnatelna s kytarama v o neco nizsi cenove hladine, jinymi slovy Epiphony jsou docela predrazeny. Na druhou stranu pokud se ti fakt libi a nikdo jinej presne takovyho Les Paula nedela, asi nebudes mit na vybranou 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já s poštou mám zkušenosti dobréi špatné.... ALe řekl bych že PPL není o nic lepší. Hold se musí počítat s tím že to pojede hromadně, hromadně se to bude nakládat vykládat překládat atd.
K tý kytaře - Zkus si LP studio od epiphone, to by se mělo dat sehnat v obchodě běžně. Zatím sem nenašel 2 tak rozdílně udělaný stejný modeli od epiphone abych mohl vyvozovat že záleží na kusu. Nemůžu slíbit že na špatnej nenarazíš, ale mě přišli jednotlivý kytary dost podobný (všechny SG goth co sem držel byli stejně divný např.). Pokud se ti bude líbit klasika studio, pak bych zvážil jestli teda jo nebo ne. TEď je na kytarách konečně SG emily the strange takže možná časem přibude i chameleon. Možná by stálo zato se poptat
K tý kytaře - Zkus si LP studio od epiphone, to by se mělo dat sehnat v obchodě běžně. Zatím sem nenašel 2 tak rozdílně udělaný stejný modeli od epiphone abych mohl vyvozovat že záleží na kusu. Nemůžu slíbit že na špatnej nenarazíš, ale mě přišli jednotlivý kytary dost podobný (všechny SG goth co sem držel byli stejně divný např.). Pokud se ti bude líbit klasika studio, pak bych zvážil jestli teda jo nebo ne. TEď je na kytarách konečně SG emily the strange takže možná časem přibude i chameleon. Možná by stálo zato se poptat
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Presne tak, zkusil bych napsat primo do kytar, asi to nebude zitra, ale pokud tam maji jiny Epiphony, tak by pro ne nemel byt problem sehnat tento model.turbo_MaCk píše:Možná by stálo zato se poptat
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus