Slušný kombo do 10k
Pravidla fóra
Re: Slušný kombo do 10k
V pohodě, pokud to bereš takhle, tak ano, potom looper musí být ve smyčce. S tím zkreslením za looperem máš pravdu. Bez diskuse. Pokud ti Katana vyhovuje, nic proti. Ale s tou editací, ono to nebude o tolik přehlednější než multiefekt.
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
Já jsem na to dnes hrál a byl jsem nadšen. Všechno na poťáky. Ano, dá se to ukládat, ladit a spravovat z PC. Ale dá se všechno nakroutit kolečkama. Bez složitostí a skákání hlasitosti přes práh bolesti...
Chcem sa spytat.
Odislo mi hybridne 30W kombo a hladam, co nove kupit. Je to cvicenie a hranie na doma.
Ale mam dilemu co kupit. Na kombe sme hrali dvoma gitarami naraz cez MIX30.
Jedna moznost kupit nove kombo (asi Spider V MKII 30W alebo 60W) a obe gitary nechat zapojene do jedneho komba cez MIX30 s tym, ze si kupim prepinac efektov Line 6 FBV Express MKII.
Druha moznost je kupit dva mono aktivne reproduktory (napriklad M-Audio BX5 D3) a k tomu samostatny multiefekt.
Ktora moznost je podla Vas lepsia, resp. ako by ste vyriesili zapojenie dvoch gitar s tym, ze by som rad mal na oboch gitarach delay + chorus a jedna gitara by mala viac efektov?
Odislo mi hybridne 30W kombo a hladam, co nove kupit. Je to cvicenie a hranie na doma.
Ale mam dilemu co kupit. Na kombe sme hrali dvoma gitarami naraz cez MIX30.
Jedna moznost kupit nove kombo (asi Spider V MKII 30W alebo 60W) a obe gitary nechat zapojene do jedneho komba cez MIX30 s tym, ze si kupim prepinac efektov Line 6 FBV Express MKII.
Druha moznost je kupit dva mono aktivne reproduktory (napriklad M-Audio BX5 D3) a k tomu samostatny multiefekt.
Ktora moznost je podla Vas lepsia, resp. ako by ste vyriesili zapojenie dvoch gitar s tym, ze by som rad mal na oboch gitarach delay + chorus a jedna gitara by mala viac efektov?
Katanu už asi měsíc mám a všechno se určitě kolečkama nakroutit nedá. Použitím softwaru se ti otevře spousta pedálů, amp presetů a možnostíhimself píše: 22.01.2020 20:55 Já jsem na to dnes hrál a byl jsem nadšen. Všechno na poťáky. Ano, dá se to ukládat, ladit a spravovat z PC. Ale dá se všechno nakroutit kolečkama. Bez složitostí a skákání hlasitosti přes práh bolesti...
Jen tak pro zajímavost - to znamená, že musím připojit PC kabelem a něco během hraní nastavovat na PC?
Ano mobil nebo PC.
Ideální je si nastavit a uložit vlastní presety, kde už budeš mít všechno nastavené a jen je v mobilu naloadíš.
Jako jediné mínus bych viděl, že to nelze dělat bezdrátově.
Do zkušebny může být dost fajn mít dlouhý kabel a stojan na tablet a na něm to nastavovat.
Pořád máš možnost kroutit knoflíkama, ale v appce má každý efekt ještě dost možností a to bys přes knofle nenakroutil.
Ideální je si nastavit a uložit vlastní presety, kde už budeš mít všechno nastavené a jen je v mobilu naloadíš.
Jako jediné mínus bych viděl, že to nelze dělat bezdrátově.
Do zkušebny může být dost fajn mít dlouhý kabel a stojan na tablet a na něm to nastavovat.
Pořád máš možnost kroutit knoflíkama, ale v appce má každý efekt ještě dost možností a to bys přes knofle nenakroutil.
Kámoš z vedlejší zkušebny hraje na Katanu 50 a mívá u ní noťas. On je velkej ajťák, není mu to cizí :W
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
Já se živím jako programátor a mám rád, když muziku dělá muzika. Klikání u toho nechci 
Jo, pohrát si za dlouhých zimních večerů samozřejmě jo, to se nebráním.
Jo, pohrát si za dlouhých zimních večerů samozřejmě jo, to se nebráním.