Metalcore
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Třeba ti lamb of god sou hodně netypická metalcore kapely a rozdoně nepatří do toho trendového boomu...Ti unearth sou zase v metalcore hodně originální to samí jako hatebreed...mě se taky líbí cataract ale to je spíš mix slayer a hatebreed a dělají to sakra dobře!!!Dark Axel píše:jasně že, ono záleží jaké vlivy ta která metalcorovka na to nabalí...jestli prostě nějaké deathové vlivy a pdoobně![]()
Black dahlia murder jsou hodně krutí
mojí hlavní oblíbenci ohledně metalcoru jsou Lamb of god a Unearth
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
NA ty cararact se fakt mrkni nevím jestli se ti to bude líbit ale aspon za zmínku to stojí....tak lam of god hráli metalcore(nebo jestli se to tak dá nazvat slyšel sem že tomu říkají U.S.A. metal)minimálně 4 až 5let předtím než se ten termín začal oficiálně používat...Dark Axel píše:Lamb of god jsou dost atypičtí, hodně agresivní a tvrdí...
jestli něco patří do toho boomu, tak snad Trivium, ne?Unearth mám hodně rád, Hatebreed taky, ale už jsem je nějakou dobu neposlouchal
Cataract neznám
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
slyšel jsi jejich první album? "The New American Gospel"¨
to nemá obdoby, je to hrozně syrová nahrávka... celkový zvuk alba je brutální, vokály jsou agresivní, všechno je totální nářez. možná od té doby začali dělat hudbu, která více dává smysl a dá se lépe poslouchat, ale tehdy byli rozhodně nejtvrdší
to nemá obdoby, je to hrozně syrová nahrávka... celkový zvuk alba je brutální, vokály jsou agresivní, všechno je totální nářez. možná od té doby začali dělat hudbu, která více dává smysl a dá se lépe poslouchat, ale tehdy byli rozhodně nejtvrdší
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tu právě nemám...četl si jejich historii?Docela mazec...Dark Axel píše:slyšel jsi jejich první album? "The New American Gospel"¨
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Dark Axel píše:Lamb of god jsou dost atypičtí, hodně agresivní a tvrdí...
jestli něco patří do toho boomu, tak snad Trivium, ne?Unearth mám hodně rád, Hatebreed taky, ale už jsem je nějakou dobu neposlouchal
Cataract neznám
jasně ale trivium i Hatebreed tak to je pro mě uplně jiný hudba,,,proti tomuhle třeba nasprosto jednouduchá...uneart to už je trochu podobnější ale stejně to je voelej rozdíl...