Ginie píše:Cau hele potreboval bych pomoct s vyberem kytary , a musi to bejt ze stranky www.musiccenter.cz a maximalne tak do 5500 ... ja vim malo ale co ......
kandidati : (distak schvalne , nebo rozmluvte , dik )
a jeste jedna podminka , nemuzu s cenou pod 4750 .... ja vim na pytel ... pze sem tam neco reklamoval a a rekl sem ze si vyberu neco jinyho a nemuzu jit pod tuhle cenu pac by mi nemeli jak ty prachy vratit
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
S těma BC Rich chybu určitě neuděláš. S Cortem taky ne, ale pokud máš rád extravagantní tvary, BC Rich to jistí. Chce to někde zkusit, tady je dost těžko radit, spíš jde o to, jak ti která sedne do ruky a padne do oka. Ty Epiny ale radši neber, poslední dobou to kpku flákaj
B.C.Riche jsem zkousel dve kytary a ani jedna me moc nepresvedcila (a to v podstate po vsech strankach), takze za sebe rikam ne. Na SG je treba si zvyknout (pada na hlavu), Special II mi prijde zajimava na pohled, ale je to jen osizenej Les Paul (na dreve), X5 ma nejvariabilnejsi sestavu snimacu a ma tam Mighty Mite, coz uz je preci jen lepsi nez stock snimace, Z22 se mi osobne vubec nelibi, ale mahagon by mohl hrat dobre. Jinak pocitej s tim, ze snad az na tu X5 to bude driv nebo pozdeji chtit vymenit snimace, u te X5 nevim, na Mighty Mite jsem nikdy nehral, ale ohlasy jsou relativne dobre.
GAXku muzu za sebe doporucit, ale taky lehce pada na hlavu a origo snimace jsou blato, M200 je hodne zajimava.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Co jak myslím no že jeden HB je tak na punk rock nebo tak rock ale sou i tací (Iron Maiden) co hrajou s jedním a zbytek taky HB (někteří) ale v singlech...moc se v nich nevyznám bo mě to nebere...
A M200 je též dost chválená takže tak...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Ginie píše:diky za ohlasi , a po konzultaci s par lidma , dlooouhym dumanim a premejslenim , sem dospel k zaveru
X5 nebo Gax + RM snimac ....
Myslim, ze pokud premyslis o GAXce, mel bys do vyberu zahrnout i tu Cortku, ma papirove lepsi drevo a nebude asi padat na krk, coz ji aspon v teoreticke rovine stavi do vyhody, protoze cenove je to myslim v nastejno. Odkud jsi? Pokud mas nekde pobliz a) kamarady, kteri by mohli mit jednu z tech kytar nebo lepe b) hudebniny, kde je maji, bez si je vyzkouset. Jedna vec je kvalitni zpracovani a komponenty a druha to, jestli ti ta kytara "padne do ruky".
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
bydlim v prdeli , kamradi na kejtru hrajou , ale zatim jenom na ty setovy co dostali k jeziskovy .... a prahu mam daleeeko ... tzn , nemam moznost zkusit ani jednu z tech kytar, pro vidlaky jako ja udelali eshop ...
proto se obracim na vas , na chytry lidi , co tomu rozumej a maj zkusenosti se vsim moznim
Naposledy upravil(a) Ginie dne 8.02.2008 21:51, celkem upraveno 2 x.
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w