Jaký SG?
Pravidla fóra
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký SG?
[:Epifoun:] ale v poslední době to sou šmejdy. Líp uděláš když si koupíš BaCH nebo FokusME2D píše:Prosím poradit, mám 9000,- a chci SG, kvalitní, kovový hardware, červenou, asi koupím Epiphone G-400, jakej na nu mate nazor? a jak se čte vlastne Epiphone?
Sám mám BaCH a za ty prachy je super za zbylý prachy si koupíš lepší snímače a Aloha Baby :-*
Zpracování je dobrý jen ten HW by chtěl po čase vyměnit ale Epi má ten stejnej. Potencáky nešumí a v přepínači ,při přepínání snímačů nepraská.
Do nich
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Možna bude lepší tohle, ja bych do toho šel ale bohužel nemam kde to zkusit, neví někdo kde se poblíž pardubic da v nějakym šopu zkusit tohle SG?Jestli bych do něj šel tak bych si ho osedlal nějakejma Seymour-Duncanama
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Bo sou tam stejnéMartin656 píše:ja nevim ale epiny maj lepsi hardwere nez bach...ale kdyby se u bachu vymenil tak by to mozna bylo lepsi pac trebas snimace bys musel vymenit u obou dvou
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
&The name "Epiphone" is a combination of proprietor Epaminondas Stathopoulos' nickname "Epi" and "phone", Greek for "sound". There has been some amount of confusion surrounding the pronunciation of the name, with some people pronouncing it 'Epi-fone', while others tend to pronounce it 'Epif-uh-nee', similar to the English word "Epiphany"
http://dictionary.reference.com/browse/epiphany?r=75
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Ježiši marja si natvrdlej?
, Epi ted jenom vyuziva sveho jmena a toho ze je pod gibsonem. Kvalita je srovnatelná z Bachem a Fokusem, zbyde ti docela slušnej balík třebas na snímače, aparát nebo na dovolenou na Orlíku
to je už na tobě. Ale Většina lidí ti to potvrdí
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo
. Ať žijí Maideni 
já jsem tedy osobně nikdy neviděl lepší levný kopie Gibsonu, než Epiphone..vynikající mechanika Grover, skvělý dřevo a parametry shodné s Gibsonem...kamarád má Fokus SG Custom, jedinej model, kytara asi za 12, což je od Fokusu hi-end a 1) byla z olše 2)tlustší a těžší než Gibson 3)hrálo se mi na ní velice nepohodlně, ve srovnání s Epi...to bych neřešil.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
nic, na tohle se při vybírání nedá spoléhat, jinak, než si na všechno zahrát to nejde
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10