Tu příležitost dostat se do Ameriky, to jim schvaluju a přeju. Je to příležitost se někam dostat a byl by hřích ji nevyužít.
český dobrý kapelky...
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Já teda Switcháky nikdy moc rád neměl, přišlo mi to takový moc pro všechny, zrovna jako třeba Kurtizány, Cocotte Minute, Krucipüsk (nový), nic mi to neříká, celý slavný HC a nu-metal. To samý v kytarách je třeba, že nemám rád Ibanez.
Tu příležitost dostat se do Ameriky, to jim schvaluju a přeju. Je to příležitost se někam dostat a byl by hřích ji nevyužít.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Recht, úspěch ti dneska nikdo neodpustíRagnar píše:Já nechápu někoho, kdo má rád a poslouchá nějakou kapelu která neni známá. A pak když se těm klukum podaří něco dokázat a když by mohli mít ze sebe dobrej pocit, tak se fanoušek odvrátí "blabla komerce" a přestane je poslouchat, nebo na ně dokonce nadávat. To mi nejde do hlavy.
Basuju: Jackson C20
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
To nemusí být neodpuštění úspěchu, ale většinou je ta kapela potom všude a vidíš ty 15 letý lolitky, jak kvůli tomu blbou a podobně a zhnusí se ti to. Já to naprosto chápu. Upřímně třeba jsem poslouchal na začátku Divokýho Billa, pač to bylo zajímavý a nový (mylšeno první 2 céda), ale pak když se z nich stali "hvězdy", tak jsem to hodně rychle přestal poslouchat. T ostejný Morčata na Útěku - na začátku originální, vtipný.. ale vydrželo mi to měsícStanley píše:Recht, úspěch ti dneska nikdo neodpustíRagnar píše:Já nechápu někoho, kdo má rád a poslouchá nějakou kapelu která neni známá. A pak když se těm klukum podaří něco dokázat a když by mohli mít ze sebe dobrej pocit, tak se fanoušek odvrátí "blabla komerce" a přestane je poslouchat, nebo na ně dokonce nadávat. To mi nejde do hlavy.
Presne...Jestli se kapela libi a chodi na ni dost lidi,tak proc se nekam tlacit.Proc se pachtit za tim bejt slavnej a znamej...Priklad SUNSHINE...v nezavisli scene na ne chodila spousta lidi,jeli turne po USA s AT THE DRIVE IN.Vyslo jim LP na USA labelu GSL.Vychazeli na českym labelu Day After...No a pak se rozhodli,ze chtej vic.Vydali pod majorem,z nezavisly sceny jim uz nikdo koncerty neudela a myslim,ze ted na ne chodi daleko min lidi nez driv.Nepocitam samozrejme festivaly na kterejch hrajou.Myslim,ze kapela by se nikdy nemela nikam tlacit,do soutezi a podobne.Mel by se tomu nechat volnej prubeh...Dark Axel píše:není to to nejhorší co se dá udělat, ale prostě vezmi to polopatě - česká undergroundová HC kapela (řekněme) jede do německa, aby se dostala do ameriky... samo o sobě to už zní trochu... zvláštně
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
to je presne priklad SUNSHINE...zacli hrat mainstreamove.Totalne vymekliRagnar píše:Chápu kdyby vám vadilo, že kapela změkne, začne hrát jinak, psát jiný texty nebo jakkoliv se snažila přiblížit mainstreamu. Ale pokud kapela hraje a zpívá pořád stejně nevidim důvod jí začít bojkotovat kvůli tomu že jela na soutěž nebo vydala pod major labelem.
http://bandzone.cz/argonaut
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to i tím že když pronikne tak zpřístupní muziku davům a to pak na h***o...to bych se taky odvrátil...Nesst píše:To nemusí být neodpuštění úspěchu, ale většinou je ta kapela potom všude a vidíš ty 15 letý lolitky, jak kvůli tomu blbou a podobně a zhnusí se ti to. Já to naprosto chápu. Upřímně třeba jsem poslouchal na začátku Divokýho Billa, pač to bylo zajímavý a nový (mylšeno první 2 céda), ale pak když se z nich stali "hvězdy", tak jsem to hodně rychle přestal poslouchat. T ostejný Morčata na Útěku - na začátku originální, vtipný.. ale vydrželo mi to měsícStanley píše:Recht, úspěch ti dneska nikdo neodpustíRagnar píše:Já nechápu někoho, kdo má rád a poslouchá nějakou kapelu která neni známá. A pak když se těm klukum podaří něco dokázat a když by mohli mít ze sebe dobrej pocit, tak se fanoušek odvrátí "blabla komerce" a přestane je poslouchat, nebo na ně dokonce nadávat. To mi nejde do hlavy.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Jo má Firebirdahardcore guitarist píše:To je ten co má toho gibsona?framikoin píše:jj, borec jak svina. nejlepsi bylo, kdyz hral s basakem na JEDNU basuclovek by nerekl, ze jde zahrat na jednu basu krasny duet
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009