H&K 25th Anniversary z bazaru
Pravidla fóra
Re: H&K 25th Anniversary z bazaru
Pravda, ale to že je to velkej krám není jedinej důvod proč se mi nechce do hlavy a boxu...
Ono zase ale kombo je takovej hybrid zesilovače a boxu, což teda už řiká název a z logiky věci si to jde odůvodněnit. Blbý je, že zvuk vycházející z komba neni nikdy tak dobrej, jako z kvalitní bedny, která je nějak tak konstruovaná, aby zněla prostě dobře.
Apce: Peavey JSX, Peavey 6505(+), Peavey 3120
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
Na To Studio Pro velkej POZOR. Vše menší než Bandit má sice výstup na externí repro, ale tam dochází současně k odpojení interního. Bohužel, je to proti smyslu comba s dalším výstupem, ale je to tak. Proto radím JEDINĚ Bandit a k němu, pod něj, další bedýnku.
Zvuk od repra je slušnej, na to že je to jen combo. Jasně, stack 4x12 to nenahradí, ale podle mě stačí bohatě.
Jestli chceš ukázku, koukni sem https://bandzone.cz/pigstyle Naše demo ze zkušebny, píseň Stíny zvratků, zhruba od 03:09, ta hutnější kytara napravo, to je Bandit, zkreslený kanál, žádné efekty.
Zvuk od repra je slušnej, na to že je to jen combo. Jasně, stack 4x12 to nenahradí, ale podle mě stačí bohatě.
Jestli chceš ukázku, koukni sem https://bandzone.cz/pigstyle Naše demo ze zkušebny, píseň Stíny zvratků, zhruba od 03:09, ta hutnější kytara napravo, to je Bandit, zkreslený kanál, žádné efekty.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Innerself: To asi jo, ale když bych šel za kámošem hrát do obýváku tak dám kejtru na záda, do ruky čapnu kombo a druhou ruku mám pořád volnou.
Torst: Ok, takže Bandit.
PS: Ještě pár otázek - Jaká je průměrná bazarová cena Bandita 112 (red stripe i silver stripe), jak často se
na bazaru objeví pěknej kousek?
- Radši silver stripe dráž, nebo red stripe levnějc případně pak osadit lepším reprem?
Torst: Ok, takže Bandit.
PS: Ještě pár otázek - Jaká je průměrná bazarová cena Bandita 112 (red stripe i silver stripe), jak často se
na bazaru objeví pěknej kousek?
- Radši silver stripe dráž, nebo red stripe levnějc případně pak osadit lepším reprem?
Mám Silver, to je i esteticky "vrchol", ale zvukově si nemyslím, že budou zásadní rozdíly. Asi bych nekupoval ty úplně první "non Transtube". Nemám žádnou referenci na současné čínské, ale odhaduji, že to bude naprosto totéž.
Repra Sheffield jsou naprosto bezva, není důvod měnit, ale každému co vyhovuje.
S Banditem v ruce bych za kámošem tramvají jet nechtěl, je to fakt váha ! U svého jsem si osadil boční madla pro obouruční nošení.
Cena 4.5 je tak akorát. Objevují se celkem pravidelně až na určitá období, kdy se oběvují velice nepravidelně ! :-Y
Repra Sheffield jsou naprosto bezva, není důvod měnit, ale každému co vyhovuje.
S Banditem v ruce bych za kámošem tramvají jet nechtěl, je to fakt váha ! U svého jsem si osadil boční madla pro obouruční nošení.
Cena 4.5 je tak akorát. Objevují se celkem pravidelně až na určitá období, kdy se oběvují velice nepravidelně ! :-Y
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Dík, budu tedy ještě takticky vyčkávat a koupím nějakýho krapet levnějšího.
Edit: https://hudebnibazar.cz/peavey-bandit-112/ID319622/
Tohohle Bandita někdo prodává osazenýho celestionem + přidá origo Blue Marvel za 7 000, případně pouze Blue Marvel za 5 000, koupit s celestione, blue marvelem nebo nekupovat vůbec??? Repra celestion stojí nový 2,5 tis.
Edit: https://hudebnibazar.cz/peavey-bandit-112/ID319622/
Tohohle Bandita někdo prodává osazenýho celestionem + přidá origo Blue Marvel za 7 000, případně pouze Blue Marvel za 5 000, koupit s celestione, blue marvelem nebo nekupovat vůbec??? Repra celestion stojí nový 2,5 tis.
Je to dost i s druhým reprem. Počkal bych týden a pokud tam ještě bude, prodávající zjistí, že není zájem a bude svolnej. S tím 2. reprem 6, 6.5 max. Ale osobně bych si počkal na starší USA. Nemůžu proti těm novým říct slovo, ale přeci jen ...
Jasně, nikam nespěchám, kdo si počká, ten se dočká 
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Možná bych odkázal na vlákno věnované Banditovi, najdeš tam odkaz na popis různých verzí tohoto komba včetně informací, co je ještě USA, co je už Čína. atd.
peavey-bandit-112-sheffield-8067-20#p445728
USA budou mít (možná) lepší komponenty (trafo, repro, apod.), na druhou stranu už mohou docela solidně za ta léta být vyježděné dráhy poťáků a mohou škvrčet. Zhodnotit musíš sám, ty staré origo díly na případnou výměnu už neseženeš. Já svého (verze Sheffield, USA) kupoval naslepo na bazaru, doručeno poštou. Chtělo by to v mém případě právě vyměnit poťáky, což je problém - složité hledání náhrady, která bude mít vhodné elektrické ale i rozměrové parametry.
Další diskuzi ohledně Bandity bych rád viděl v navrhovaném vláknu, tady je to už OT.
peavey-bandit-112-sheffield-8067-20#p445728
USA budou mít (možná) lepší komponenty (trafo, repro, apod.), na druhou stranu už mohou docela solidně za ta léta být vyježděné dráhy poťáků a mohou škvrčet. Zhodnotit musíš sám, ty staré origo díly na případnou výměnu už neseženeš. Já svého (verze Sheffield, USA) kupoval naslepo na bazaru, doručeno poštou. Chtělo by to v mém případě právě vyměnit poťáky, což je problém - složité hledání náhrady, která bude mít vhodné elektrické ale i rozměrové parametry.
Další diskuzi ohledně Bandity bych rád viděl v navrhovaném vláknu, tady je to už OT.
Ok, díky, mrknu na to