Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu ohledně nahrávání klavíru. Předem musím říct, že technice vůbec nerozumím

Jednalo by se o nahrání křídla v domácím prostředí. Největší problém vidím v tom, jak spojit audio a video dohromady. Zjistila jsem, že bych potřebovala kondenzátorový mikrofon, nejlépe 2? Je možné, že se pletu. Doma mám Nikon D5100, který ale nejspíš nebude úplně ideální - nahrávka by měla být vložena na Youtube a proto by měla být kvalitní. Před nějakou dobou jsem si koupila USB mikrofon Yeti blue, který jsem si pořídila z toho důvodu, že by s ním měla být snadná manipulace. Zjistila jsem, že také není ideální na nahrání nástroje
Také mě napadlo, jestli by nebyla vhodná přímo kamera se zabudovaným kvalitním mikrofonem a tak bych nemusela řešit mikrofon externí.
Myslíte si, že má vůbec smysl v mém případě něco vymýšlet a natáčet si videa sama, nebo bude lepší toto přenechat odborníkovi? Nechci se nijak shazovat, ale při čtení podobných dotazů mám dojem, že jsem hodně pozadu a proto je pro mě nepředstavitelné něco takového realizovat. Předem moc děkuji za odpověď, velmi si každé rady vážím. Hezký den. Amálie