Vox Mini5 Rhythm - diskuze

Diskuze k recenzím hudební výbavy
Odpovědět
filo01

Vox Mini5 Rhythm - diskuze

Příspěvek od filo01 »

Toto je diskuze k recenzi: recenze-vasi-vybavy/vox-mini5-rhythm-t4 ... ml#p675636

darwan23 píše:Kombíčko naopak pěkně hraje v poloze Line spolu s elektroakustikou - tady se širokopásmový repráček uplatní dobře a korekce zvuku dokážou ještě trochu pomoct.
Mám za to, že Mini5 se od Mini3 liší jen velikostí repra a bicím automatem a docela mě překvapuje to, co jsi napsal. Zkoušel jsem na piezo snímač vedle sebe Mini3 (poloha Line) a MobileCube (poloha Audio), ze kterého jsem použil jen jedno repro v externí bedně 23x23x19cm. Mini3 mělo daleko víc středů, míň "cinkalo" a celkově mi neznělo tak příjemně jako Roland.
Yamaha 311H, Parkwood H2, iLoud, NuX Mighty Plug Pro, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Re: Vox Mini5 Rhythm - diskuze

Příspěvek od darwan23 »

Sice pozdě s odpovědí, ale přece, nějak jsem si tvojí otázky nevšimnul, pardon... :|

Co se týká modelů Mini3 a Mini5, rozdíl tam je nejenom ve velikosti repra - Mini5 přišel na trh ve chvíli, kdy už rolovala druhá generace Mini3 (G2), která měla zas trochu upravené obvody a odezvu spodního pásma (Bassilator) - tu tedy do vínku dostala hned i první generace Mini5. Vedle sebe jsem oba nezkoušel, těžko tedy posoudit dojmy - do Mini5 jsem šel i kvůli přepínání výkonu, ne jen přirozeně kvůli většímu repru.

Co se týká středů, řeším toto případně už na kytaře, mám 4-pásmové EQ - dvě pásma na Mini5 je samozřejmě na ovlivnění výsledného zvuku málo.
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
marmou
Nový uživatel

Re: Vox Mini5 Rhythm

Příspěvek od marmou »

Děkuji za prima recenzi. :D
Hodlám pořídit pro občasnou potěchu shovívavých příbuzných.
Mohu se ale zeptat přeci jen na mikrofon ?
Dá se skloubit dobře hlasitost vstupu kytary a mikrofonu a platí efekty a profily zesilovačů také na mikrofon ? Nebo je zvuk z něj vždy jen čistý ?
jbiker

Re: Vox Mini5 Rhythm - diskuze

Příspěvek od jbiker »

“Microphone input with optional delay/reverb effect”

Delay/Reverb je společný s nástrojovým kanálem, úroveň efektu se přimíchává čudlem SEND. Ostatní efekty a modely jsou přiřazeny jen k nástrojovému vstupu. Volume mikrofonu je čudl TRIM.
Odpovědět

Zpět na „Recenze Vaší výbavy“