Tak presli par tyzdnov a otazku “aky power amp k digitalu” som vyriesil nasledovne.
Vyriesil som to v dvoch variantoch:
1 K Fractalu AX8 som kupil Hotone Loadster, 75 W tranzistorovy power amp...
-hra uzasne, bez ziadneho skreslenia hra to co je na AX8 naprogramovane, co sa tyka hlasitosti v pohode “prehluci” bubenika cize v skusobni OK, v pripade live show sa to da ozvucit cez mikrofon do PA. Nema v sebe ziadne ventilatory cize absolutne bez neziaducich ruchov ci hluku. Spokojnost , a stoji to cca 140 eur coze lacnejsi variant ale funguje v pohode.
2. Kupil som aj Blackstar Series One 104 6L6. Tak toto netreba ani predstavovat a opisovat, ten aparat hra brutalne a buldozer je slabe prirovnanie. Toto je zvuk jak kraaava, dokonca aj bez akychkolvek krabiciek na nom nakrutite svoj heavy zvuk, ja konkretne Metallica ale vdaka tym moznostiam co ma v sebe od moznosti Gainu, Presence, Resonance, ISF, EQ a 4-kanalu da sa nakrutit od AC/DC az po “death” styly cokolvek. Velka spokojnost.
No a preco som kupil dve varianty...? No najskor som ten Loadster no sucasne som nasiel ponuku na ten BLK-r ktora sa nedala odmietnut takze aj to. Obidve su supy kazda svojim sposobom. Ten Loadste r ma vyhodu ze je maly lahky a hra super a je to plnohodnotna alternativa napr do skusobne alebo keby nahodou musel ist clovek na koncert autobusom
Koniec temy ? Este jedna pravda na zaver,
Muzikant je ten co svoju aparaturu za 15.000 Eur nalozi do auta za 5.000 Eur, cestuje 500 km na to aby za vystupenie dostal 50 Eur
Plus minus to mozno takto je