NEJLEPŠÍ OVERDRIVE

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
cherreda
Rádce

Re: NEJLEPŠÍ OVERDRIVE

Příspěvek od cherreda »

And the wonder. :lol: 8)

Třeba to ve Vatikánu vezmou vážně. :lol:
torst

Příspěvek od torst »

Fořt: 30 k ? To by bylo ještě zadarmo !
https://www.frontman.cz/prvni-vyrobeny- ... onu-dolaru
P.S.: Opticky pěknej BOSS !
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

mě se taky líbí jak vypadají, ta hnědá guma tomu sluší :)
Korporat je dycky pozde, muselo to nejdriv schvalit, spocitat a optimalizovat spousta moneyžerů, to nějaký ten rok sem rok tam zabere :)
zlaty standard, stribrny limitka to mi prijde OK, ne? tak to mam taky zafixovane, ze KLON je standardne zlaty.
cenu šacuju okolo 10, uvidime, muzeme usporadat tipovací soutěz, vitez muze vyhrat nejaky klon :)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

počkám si, jestli tam budou použité magické diody, bez nich to nebude nikdy ono :).
Já tipuju cenu 299$ za standardní verzi, jestli teda bude.

No a aktuálně k nějakým nejlepším overdrivům...pořídil jsem australský Ulbrick 12AXE a tak si zvukově představuju butique krabičku. Má menší mid-bump ala TS808, ale i víc nižších středů jako třeba KTR. Nezamaže zvuk ani při vyšších nastavení gainu a produkovaný zvuk plný harmonických je vcelku návykový.
Dohromady je to skvělý 'oživovák' na doprovody i na sóla.
torst

Příspěvek od torst »

... trochu mi na pedálu chybí nápis klasickým bossáckým fontem, na druhou stranu chválím, že propaguje mou oblíbenou televizní stanici ! :-J
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

já jsem tam barrandov nenašel :P
krade

Příspěvek od krade »

Zacinam - jako hroznej vidlak, takze pomalu - dochazet k nazoru, ze nejlepsi overdrive je ekvalizer od Boss. Koupil jsem to za 1200, ted si s tim hraju a ma to fakt sirokou skalu vyuziti. Jinak jo, klony Klonu jsou super. Paradoxne jsem prodal J.Rad Archer a nechal si Caline Centaur...
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
jastud

Příspěvek od jastud »

cherreda píše: 4.03.2021 17:10 já jsem tam barrandov nenašel :P
Barrandov tam fakt není, ale je tam Kmetflix neboli DěDéčko :lol:
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
torst

Příspěvek od torst »

přihořívá, ale Barrandov to není. Ty tam jsou časy, kdy jsem žral Soukupa. Po té, co ho na hradě kopli do prdelky je z něj primáš sluníčkářů !! :-H
himself

Příspěvek od himself »

Žral Soukupa? Já fakt nechápu, co je tady legrace a co ne.
torst

Příspěvek od torst »

Nechme politiku do Undergroundu. Tak kdo vidí nejoblíbenější TV kanál ?
Obrázek
kunec

Příspěvek od kunec »

myslíš kanál pro důchodce?
torst

Příspěvek od torst »

ano, pro nás 50+
jastud

Příspěvek od jastud »

Kmetflix neboli DěDéčko. Psal jsem to už včera.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
torst

Příspěvek od torst »

aha, to jsem nerozšifroval. Omluva. Dobrý akronymy ! :-D
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

hele ma nekdo zkusenost s timhle? libi se mi, jak je to osklivy a ze to ma ovladani stredu. Ja do toho snad na zkousku pujdu a v nejhorsim to poslu dal :) (George Dennis King Bee) https://hudebnibazar.cz/george-dennis-k ... /ID361653/ . Mam od nich kvakadlo ktery neni nic moc (kdysi to bylo NEJHORSI KVAKADLO EVER, cas ale otupi i ostry brit a dneska to vnimam jako prumer), ale mechanicky neznicitelny, tak jsem zvedavy na tohle.
Jolan

Příspěvek od Jolan »

Nevím, jak moc velkej rozdíl v nich je, ale tenhle mám a je super: https://kytary.cz/george-dennis-gd-210- ... /HN071657/
Kdysi mi ho doporučil Petar Jurkovič. Už ho moc nepoužívám, ale určitě se k němu vrátím. Trochu podobný Boss Bd-2, kterým jsem ho nahradil, ale spíš z důvodu velikosti.
torst

Příspěvek od torst »

na ty Distortiony GD jsem kdysi čet dost chválu.
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... ezen~2006/
... jojo, M. Deml ho používá.
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-cla ... uben~2006/
Kvákadlo mám taky, ale používám okrajově a spokojenost. Fotoodpor, hrál jsem si s vyladěním clony a LEDky. Dobré hobby.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

torst píše: 5.03.2021 20:56 na ty Distortiony GD jsem kdysi čet dost chválu.
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... ezen~2006/
... jojo, M. Deml ho používá.
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-cla ... uben~2006/
Kvákadlo mám taky, ale používám okrajově a spokojenost. Fotoodpor, hrál jsem si s vyladěním clony a LEDky. Dobré hobby.
ladeni ledky? jakoze tim zmenis ten prubeh? da se s tim jeste pohnout bez vetsich modifikaci nejak zvukove? kdyby melo vetsi spicku (q), tak budu radsi a asi bych ho zaradil poprve v zivote do pedalboardu. Kvakadlo leta nepouzivam, ale muj zvukovej etalon jsou doted stary Colorsound - nicmene vzhledem k cetnosti pouziti kvakadla v my hudbe (asi tak jednou za pet let) a cene zachovalych kusu si ale nechavam zajit chut, kazdopadne nejakej wah do zasoby coby jednopolohovej filtr se hodi.
jbiker

Příspěvek od jbiker »

torst píše: 5.03.2021 12:56 ano, pro nás 50+
Tvl kde se to zvrhlo? Jseš tak o 5 let mladší, ale já ČT3 bytostně nesnáším 🤘😀
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“