nakup kytary Fender v zahranici - usa

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Japhy

Re: nakup kytary Fender v zahranici - usa

Příspěvek od Japhy »

Zdar, máte někdo představu o aktuálních vícenákladech při pořízení kytary ze Států? Zalíbil se mi červený Schecter Fastback II, nová kolem 1000€, v rámci EU jediná za 900€, ve státech nejlevnější v origo stavu za 650$. Tak si říkám jestli to za všechny obštrukce stojí, když tady vysolím DPH, zaplatím náklady na celní řízení, doprava asi nebude pár drobných - má to vůbec kvůli rozdílu cca 250$ smysl absolvovat? Samozřejmě je to takové momentální citové vzplanutí, naklikal jsem si do sledování a třeba se něco vyloupne za humny.
dobro Začal javor, dobro Meredith smrk/palisandr, samodomo lap steel, banjo Průcha Student, Tele ze směsi dílů, Fokus-H Les Paul, Recording King RD-10, samodomo 15W lampička a halda krabiček
vintager

Příspěvek od vintager »

Nema. Zmysel to malo v minulosti,.ked bol kurz dolara niekde inde alebo pokial ide o vyslovenu raritku.
Lefty Gibson Les Paul Custom Black Beauty 1973
Lefty Fender American Standard Stratocaster 2007
Lefty Charvel Pro-Mod San Dimas HH 2021
Lefty Harley Benton TE-62 DB LPB 2023
Lefty Sterling by MM stingray Ray4
Japhy

Příspěvek od Japhy »

Dík, myslel jsem si to. A nějaká evropská alternativa k Reverbu? Na 10 kousků v USA připadá tak jedna v EU. Což mě docela štve, protože třeba plechová tricone dobra nebo předválečné slide kytáry jsou tam za pakatel a tady pusto prázdno.
dobro Začal javor, dobro Meredith smrk/palisandr, samodomo lap steel, banjo Průcha Student, Tele ze směsi dílů, Fokus-H Les Paul, Recording King RD-10, samodomo 15W lampička a halda krabiček
himself

Příspěvek od himself »

Napodobne. Leda evropske ebaye.
grock

Příspěvek od grock »

Jen pošta vyjde u nejlevnějšího poslání 180-250 USD, záleží na ceně kvůli pojištění a velikosti balíku, DPH se počítá z ceny včetně pošty, PayPal si také něco účtuje, záleží i jaký si vybereš kurz a tak nakonec malé clo 3-5% už to nezachrání :-) .
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
911

Příspěvek od 911 »

Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

Japhy

Příspěvek od Japhy »

Mají verzi II s Bigsby, tu chci. A počkám si na bazarovku, každá kačka dobrá . Ale ono to stejně není na pořadu dne, mám před dostavěním objednané dobro asi za 3 Schectery. :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“