Digitech RP 250 ANO / NE ?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

jako ja uz su pouceny, a radsi nez levny multiefekt, tak nějaky RAT distortion, a Vampa, ratem bych kreslil, a vamp uděla efekty tipu delay, měl sem puceny kreslitko od bosse a hral sem s tim pres některy efekty v mojem kombu a hralo to solidně
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

a vyšlo tě to na ty samé prachy jako multak?
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

hardcore guitarist píše:a vyšlo tě to na ty samé prachy jako multak?
http://kytary.cz/boss-distortion-ds-1/2 ... 32:0:0:1:0

http://kytary.cz/behringer-x-v-amp/2132 ... 60:0:0:1:0

myslim si ze nejschůdnější varianta
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

slušné zy ty prachy...
cagO'
Kontaktovat uživatele:

:o)

Příspěvek od cagO' »

A co by ste rekli kombinaci:
Kreslitko od BOSSE (BOSS DISTORISION) + na ostatni ptakoviny RP250 ... myslite, ze uz by to bylo pro nejaky to klubovy hrani?
GUITAR - LES PAUL - EPIPHONE L100Left Hand HS.
AMP - EPIPHONE - 30W
Strings - D'Addario ( 10 )

Iťs better to be hated for what you are, than to be loved for what you're not !
Obrázek
Joey
Kontaktovat uživatele:

Re: :o)

Příspěvek od Joey »

cagO' píše:A co by ste rekli kombinaci:
Kreslitko od BOSSE (BOSS DISTORISION) + na ostatni ptakoviny RP250 ... myslite, ze uz by to bylo pro nejaky to klubovy hrani?
Jo, myslím si že jo :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak ja bych si nekoupil Bossa, ale i tak je to milionkrat lepsi nez zkresleni z levnyho multaku. ono doma to treba jeste prezijes, ale treba takovy zkresleni ze Zooma 505II na Peavey Bandit... to je k bliti, i kdyz kombo je super.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

framikoin píše:tak ja bych si nekoupil Bossa, ale i tak je to milionkrat lepsi nez zkresleni z levnyho multaku. ono doma to treba jeste prezijes, ale treba takovy zkresleni ze Zooma 505II na Peavey Bandit... to je k bliti, i kdyz kombo je super.
Mě prodavač tvrdil o tom zoomovi že je mu jedno na jaké snímače hraje a takže bude hrát podobně jako třeba na seymour duncan distorsion a hambuckeru se staggu :D
Mirhaus

Příspěvek od Mirhaus »

Zdravím. Chtěl bych si koupit tento efik a nvm jestli stojí za to do něj investovat tak mi pls poraďte. Jo a slyšel jsem že má blbý zkreslení je to pravda??
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Mirhaus píše:Zdravím. Chtěl bych si koupit tento efik a nvm jestli stojí za to do něj investovat tak mi pls poraďte. Jo a slyšel jsem že má blbý zkreslení je to pravda??
Zkus si to projít navíc jsem tu i dával odkaz na topic jen o RP250...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Mirhaus píše:Zdravím. Chtěl bych si koupit tento efik a nvm jestli stojí za to do něj investovat tak mi pls poraďte. Jo a slyšel jsem že má blbý zkreslení je to pravda??
Záleží jak si ho nastavíš ale i tak to není ždádná sláva....
Kubicek58

digitech rp 250

Příspěvek od Kubicek58 »

zdar hele potřeboval bych vědět jestli by pomohlo připojit za to ještě třeba nějaký distortion např:BOSS - Distortion DS 1 nebo jíný kvůli tomu zkreslení chtěl bych si tenhle multiefekt koupit ale to zkreslení mě štve diky
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Já říkám nekupovat tyhle multiefekty ... 8)

Pořidte si raději tak 3 normalní kvalitní krabky Distortion, delay a nějaký flanger nebo chorus a bude to lepší, než tenhle mulťák, kde je hafo pitomostí, které jsou téměř nevyužitelné (podle mě) ...

Sám jsem měl sice horší podobný mulťák, ale i tak bych to nebral. Jestli ale chcete přece jenom mulťák, tak určitě vyberte jiný, protože tahle řada RP mi přijde dost ubohá ... :wink:

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Kubicek58

rp 250

Příspěvek od Kubicek58 »

jj díky a co bys řekl na Korg AX1500G? ten prý má perfektní zkreslení a je tak v podobné cene jako rp 350 tak nefim
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

No ... jak jsem se tak díval na recenze a testy tak vyšel z toho dobře i s high gain zkreslenim, takže pokud by ti to vyhovovalo, tak možná nebudeš potřebovat ani ten distortion zvlášť, ale první vyzkoušej .... :wink: a co je hlavní plus, tak prý nešumí a ty Digitechy šumí šíleně nahlas, takže jsem se toho, jak to šlo zbavil ... :twisted:

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
Kubicek58

Příspěvek od Kubicek58 »

oki díky moc asi tedy pudu do tohohle
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Adamze Asahy,nemať začínající muzikanty. Žádnej novější mulťák nešumí víc,než to,co do něj pošleš. A na modulační efekty,delaye a reverby jsou mulťáky v pohodě. Mám zkušenost,že hlavní je mít dobrý čistý zvuk a zkreslení a to ostaní je jenom vějijčka - třešínka na dortu - zpestření. Rozdíly jsou,ale ne tak markantní jako rozdíl v cenách. Profi to není,ale na normální radost z hraní to je paráda. Nezastávám se Digitechu,protože ho mám,ale veskrze všech novějších mutlťáků. Myslím,že dnes už jsou na opravdu velmi dobré úrovni. Samo,že každej má priority jinde,ale ve většině případů je to tak.
Tyhle kydy lidí,co na to nehrály a nemaj ani třeba porovnání a sami hrajou bůhví na co :P
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

No, ale lepší bude podle mě ten Korg a můj byvalý RP80 šuměl jako blázen a žral signál, takže jsem se ho zbavil :wink:

Lachim

Příspěvek od Lachim »

No,signál to krapet žere,řešitelný to ale je bypassem. Ale hlavně pro začínající jsou ty muůťáky velmi dobrá volba. Je tam všechno včetně ladičky a zjistí si co se jim hodí. A až se namlsaj a porovnaj s krabkama,tak........Však to většina z vás zná :twisted:
Mě osobně třeba by se tolik krabek co bych chtěl nevešlo do boardu a o ceně ani nemluvim :cry:
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Heleďte, nekecejte o tom, co jste v životě nesylšeli nebo přes co jste nehráli...

Sám jsem měl k RP nedůveru, páč jsem hrál na staré 70 nebo 90 nebo kolik to je... V pátek jsem velmi důkladně ozkoušel RP250 a za ty prachy je to velmi dobrá věcička.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“