John Frusciante
John Frusciante
Ahoj lidi zajímalo by mě co říkáte na Johna Frusciante, podle mě je to hodně dobrej kytarista (jeden z nejlepších) a dokáže zahrát prakticky cokoliv (viz sólová alba) z jeho sólovek mám hodně rád songy 666 a emptiness.
kytarsita z mé nejoblíbenjěší kapely 
Solovky jsem neslyšel.
myslím že hraje dost dobře, hooodně dobře imrpvizuje. Ale jako nevim jestl iej jeden z nejlepších na světě.
Solovky jsem neslyšel.
myslím že hraje dost dobře, hooodně dobře imrpvizuje. Ale jako nevim jestl iej jeden z nejlepších na světě.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
J.F. je muj nejvetsi vzor, kvuli jeho hre sem si poridil kytaru.
Zameruje se predevsim na tokovy melodicky akordy, ktere zneji perfektne, ikdyz nehraje kdovijake technicke zalezistosti. RHCP mi celkove zvukove pridou jako hodne neotrely a jak uz sme se presvedcili, bez Johna to neni ono. Skvele improvizuje a feeling eno nuno ala magor
Solovky ale moc nemusim, nejsou to Red Hoti, jak sem nejdriv predpokladal ...

Zameruje se predevsim na tokovy melodicky akordy, ktere zneji perfektne, ikdyz nehraje kdovijake technicke zalezistosti. RHCP mi celkove zvukove pridou jako hodne neotrely a jak uz sme se presvedcili, bez Johna to neni ono. Skvele improvizuje a feeling eno nuno ala magor
Solovky ale moc nemusim, nejsou to Red Hoti, jak sem nejdriv predpokladal ...
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
solovky si sezenu
jinak mam Fruscianteho hodne rad. zadny extremni masakr kytarista, ale ma to vsecko pekne promysleny a hlavne ma svuj zvuk, jak uz tady kdosi psal. prijde mi, ze je hodne ovlivnene hendrixem, coz je jenom dobre. celkove si myslim, ze vsichni z RHCP jsou snadno rozpoznatelni svym stylem, takze de tahle skupina poznat na hony.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Hej, ted me vsichni zabijete:)
me proste pride, ze na to moc neumi
Pomineme-li to, ze me nijak nebere jeho podle me neustale stejan a stejna tvorba mi proste pride, ze vyrazove i technicky jsou proste vsichni od Pavlicka pres Blackmora po Page lepsi(tim myslim proste hodne znamejch kytaristu).
Ale neukamenujte me prosim
me proste pride, ze na to moc neumi
Ale neukamenujte me prosim
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
no třeba Page byl podle mě technicky dost za Frusciantem... Frusciante je prostě ovlivněný Hendrixem, takže se to podepsalo na jeho stylu - megamealové technické shredovací sóla u něj nenajdeme, ale zkuste si poslechnout Live at Slane Castle, tamjde slyšet, že FAKT UMÍ. navíc tam je slyšet, že co se týče improvizací, je podle mě jeden z nejlepších kytaristů téhle doby
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Říct že John Frusciante neumí moc hrát an kytaru je orpavdu blábol
Já to říkal hned - skvěle improvizuje...nejde a nějakou mega složitost hraní....líbí se mi jeho styl...
Já to říkal hned - skvěle improvizuje...nejde a nějakou mega složitost hraní....líbí se mi jeho styl...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Kársná kytara je taky třeba v Under the Brdige - ehm, no záleží co bereš ja ko"jestli an to umí"..jestli myslíš hmatníkové onanie...
Jako vubec, nemá cen udiskutovat, jestli umí nebo ne, to je jak diskutovat jestli 4TET umijou zpívat...
Jako vubec, nemá cen udiskutovat, jestli umí nebo ne, to je jak diskutovat jestli 4TET umijou zpívat...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
možná to fakt prostě jen není tvůj styl
já si k Frusciantemu taky nějakou dobu hledal cestu... býval jsem docela zabedněný arogantní kytarista, to se přiznám... taky podle mě neuměl moc hrát, ale prozřel jsem (to je komplexní změna - více zkušeností, změna stylu a podobně)
já si k Frusciantemu taky nějakou dobu hledal cestu... býval jsem docela zabedněný arogantní kytarista, to se přiznám... taky podle mě neuměl moc hrát, ale prozřel jsem (to je komplexní změna - více zkušeností, změna stylu a podobně)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"