Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Základ je nemít tuctovej TON,pokud to už od pracek leze tuctově,nezachrání to žádnej hi-gain...
V opačném případě je to zajímavý i z VERMONY
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

me se vcera zdalo o ufonech :roll:
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

pavel68 píše:Základ je nemít tuctovej TON,pokud to už od pracek leze tuctově,nezachrání to žádnej hi-gain...
Tak s tim nemam problém :-D
Die Hard or Die Home
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pavel68 píše:Základ je nemít tuctovej TON,pokud to už od pracek leze tuctově,nezachrání to žádnej hi-gain...
V opačném případě je to zajímavý i z VERMONY
kámo, já mám Vermonu :wink:

nemám originál repro a je to lepší, než drtivá většina tranzistorů, které jsem kdy zkoušel. Navíc protože zapínám na sóla ke krabičce i zkreslení z komba, dosahuju zvuku, který mi absolutně vyhovuje :-) občas když tak hraju, občas uvažuju, jestli má prozatím smysl vůbec šetřit na lampu :D

což by se dalo říct takhle - můj sen je, že se mi můj Regent VM30 nerozbije do té doby, dokud nenajdu něco dostupného, co mě zaujme více
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Kamahl píše:Až budu mít ty miliony, tak si koupim postarší Gibson SG a Marshall JCM 800 (2203). :wink:

A co se týče přání v menším časovém rozmezí; nejdřív pořídím své současné kytaře pořádné snímače (nejspíše SD) a následnovně si nechám od pana Rožďalovského zhotovit kopii JCM 800. A k tomu originální reproboxy od Marshallu. :) Tohle bych si představoval tak do konce tohoto roku. Zhruba 20 000 Kč mám našetřeno, přes prázdniny bude určitě nějaká brigáda, sem tam nějaký ten webdesign... Jo, mohlo by to vyjít.

A nejlepší hudební sen na konec: naučit se pořádně hrát. :D
Pošluti svoje korekce a může mít uplně stejnej zvuk :lol:
mám kopii JCM800 2003, Seymour nDucan SH4, Box teda taky kopiee 1936 (2x12"). Ovšem můj zes není novej stavěnej, ale strej přestavěnej. Momentálně mě nejvíc táhne Fender tele jako věc do budoucna. Prostě uplnej Keith Richards s marshallem. to je sound po kterým du. ALe teda když sem přišel na fóru jediný o čem se tu mluvilo bylo triple recto. Na marshall se plyvalo ako na předraženou nehrající bestii. Pak se nás sejde víc co řekne že ten marshall je prostě zvuk co neumře a hned je je tu zase každej co chce JCM800. Stejně tak to bylo s firmama jako crt a kustom, squirer, mexický fendery. Někdo řekl svůj názor a všici se ho chytli. ¨těžko říct kdy opadne vlna JCM800.....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

turbo_MaCk píše:
Kamahl píše:Až budu mít ty miliony, tak si koupim postarší Gibson SG a Marshall JCM 800 (2203). :wink:

A co se týče přání v menším časovém rozmezí; nejdřív pořídím své současné kytaře pořádné snímače (nejspíše SD) a následnovně si nechám od pana Rožďalovského zhotovit kopii JCM 800. A k tomu originální reproboxy od Marshallu. :) Tohle bych si představoval tak do konce tohoto roku. Zhruba 20 000 Kč mám našetřeno, přes prázdniny bude určitě nějaká brigáda, sem tam nějaký ten webdesign... Jo, mohlo by to vyjít.

A nejlepší hudební sen na konec: naučit se pořádně hrát. :D
Pošluti svoje korekce a může mít uplně stejnej zvuk :lol:
mám kopii JCM800 2003, Seymour nDucan SH4, Box teda taky kopiee 1936 (2x12"). Ovšem můj zes není novej stavěnej, ale strej přestavěnej. Momentálně mě nejvíc táhne Fender tele jako věc do budoucna. Prostě uplnej Keith Richards s marshallem. to je sound po kterým du. ALe teda když sem přišel na fóru jediný o čem se tu mluvilo bylo triple recto. Na marshall se plyvalo ako na předraženou nehrající bestii. Pak se nás sejde víc co řekne že ten marshall je prostě zvuk co neumře a hned je je tu zase každej co chce JCM800. Stejně tak to bylo s firmama jako crt a kustom, squirer, mexický fendery. Někdo řekl svůj názor a všici se ho chytli. ¨těžko říct kdy opadne vlna JCM800.....
ach ty průkopníku
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Turbo_MaCK: to tě musí trochu štvát, že Stouni přes většinu času hráli na Mesiny, co? :lol:
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

já tu teda žádnou vlnu ani marschallů, ani Mesy nevidím, je tu spousta lidí a každej preferuje něco jinýho, a to, že nový marschally jsou bestie, který nehrajou, za tím si stojím, JCM800m at už origo, či kopie si nechte, ale nikdy se mi to líbit nebude :P
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Spíš bych naopak viděl odliv od Marshalů a Mesin... Táhne to ted hodně k "novejm" a "levnějším" značkám... Poslední dobou hodně slýchám o Voxech a Orange, Englech, Riverách, furt jedou Peaviny... Spíš bych řekl, že ty 2 kvůli soudobý produkci spíš upadaj, a tuplem Marshall, pokud se něco drží, tak starší modely...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel píše:Turbo_MaCK: to tě musí trochu štvát, že Stouni přes většinu času hráli na Mesiny, co? :lol:
stouni to táhnou přez fendery... 6l6, ale mě osobně sedí víc těch středů. Nemám nahráno na tolik aparátů abych řekl že nikdy neopustím ten středovej UK sound co se mi líbí teď. O těch jmenovanejch značkách bych neřekl "levný". Podle mě to sou aparáty z top 10.
Maples: Ty jsi byl 1. kterej řekl že vintage modern série je dobrá. já říkám že marshall je v mnohých ohledech low end. Vsází víc na tradici jež si vytvořili než na to aby dělali kvalitně. třeba ty plastový uši a rohy nejsou zrovna kvalita, ale ti hajzlíci prostě ví jak na to a stejně donutí lidi koupit to :arrow: :arrow:
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

To levný bylo v úvozovkách, furt začínaj na nižších cenách než mesiny...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Nero píše:Spíš bych naopak viděl odliv od Marshalů a Mesin... Táhne to ted hodně k "novejm" a "levnějším" značkám... Poslední dobou hodně slýchám o Voxech a Orange, Englech, Riverách, furt jedou Peaviny... Spíš bych řekl, že ty 2 kvůli soudobý produkci spíš upadaj, a tuplem Marshall, pokud se něco drží, tak starší modely...
Vox a Orange jsou novy znacky?
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jo, dobře, chtěl jsema tam napsat "či" a napsal jsem tam omylem "a"... Ukamenujte mě... :roll: "nové" či "levnější"... Lepší?

PetrPeter 1975 - 2008
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

nikdo nekamenuje :D jen VOX je hooodne stary, ne-li starsi nez Marshall. ma taky moje sympatie :-) i kdyz ja bych bral nejradsi nejaky Hiwatt a la Gilmour a Townshend.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

máte pravdu, až budu starej zazobanej rocker, rád bych si pořídil třeba stack marschall Vintage modern, ty aparáty jsou vynikající, o to větší je rozdíl mezi nimi a DSL sérií.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Máš pravdu, framikoine, Vox je nepletu-li se asi o 5 let starší než Marshall...

PetrPeter 1975 - 2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

turbo_MaCk píše:
Dark Axel píše:Turbo_MaCK: to tě musí trochu štvát, že Stouni přes většinu času hráli na Mesiny, co? :lol:
stouni to táhnou přez fendery... 6l6, ale mě osobně sedí víc těch středů.
kámo, katalog Mesa/Boogie říká něco jiného... například i to, že už si za ty roky koupili 42 mesin
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel píše:
turbo_MaCk píše:
stouni to táhnou přez fendery... 6l6, ale mě osobně sedí víc těch středů.
kámo, katalog Mesa/Boogie říká něco jiného... například i to, že už si za ty roky koupili 42 mesin
a kolik fenderů??? oni si na to potrpí, mít toho hodně,všechno a vůbec. ale na stage za nima stojí fender.... O tom že by měli někda mesu sem neslyšel.

P.S. stouni = rolling stones
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Modní vlny co se značek týče tu byly vždycky.Všichni jeden čas přísahali na Voxe,pak na Marsh.pak pár týpků někde dohonilo starý Orange a zbytek hned jak hejno slepic sháněl taky-ačkoliv mě se nelíbil nikdy /řeč je o modelech hooodně starejch/.Hned na to 2 týpci sehnali Acoustiky a hejno se sborově ptalo koho maj zabít aby to mělo taky...
Každému co jeho jest...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

njn, ale tejně věříkm že si každej jendou nande svoje... Sny jsou sny, realita je realita. Já teď hlavně chcu sehnat basáka/basačku, rozjed to na plný koule. To jestli bude Fender nebo ne je jen takovej zákusek. Hlavní chod je pro mě to prostě rozšlapat. Bohužel ne každýmu padne spolehlivá kapela plná lidí co sou nadšení do klína....
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“