IVO Pořízka: Zlín - Březnice

Seznam kytarářů, stavitelů a opravářů jiných nástrojů
Odpovědět
reason

IVO Pořízka: Zlín - Březnice

Příspěvek od reason »

Zlín - Březnice... tel. do dílny 577 991 647 (dostupný pouze ve večerních a nočních hodinách)
- zakázková výroba a opravy el. kytar

Zajímavý tvůrčí člověk a inovátor, kterého podle mě žene dopředu touha po neustálém vylepšování a zdokonalování kytarových komponentů, zvukových vlastností a designu. Kytary staví od roku 1964, takže se v jejich výrobě nepochybně vyzná (stejně jako v konstrukci a výrobě snímačů). Pan Pořízka je svérázný, ale sympatický člověk, který denně (v jeho případě v noci) pracuje s jedním z nejstarších materiálů, které člověk od počátku lidstva využíval ve svůj prospěch. Pokud se někomu zdá, že pan Pořízka "nejde s dobou", má nepochybně pravdu. Paradoxem ale je, že jeho rozehraná dřívka zřejmě mnohé z nás přežijí. Zlé jazyky tvrdí, že Ivo rád mluví. Ano, je to pravda, ale narozdíl od mnohých mluví k věci. Navíc vám vyrobí slušnou kytaru za slušné peníze. Ivo Pořízka je prostě svůj a mně nezbývá než ho doporučit 8)
grock

Re: IVO Pořízka: Zlín - Březnice

Příspěvek od grock »

Já ho osobně neznám,ale mám jeho tremolo TR400 a je to opravdu výborné tremolo,kam se hrabe FR,tohle zvuk neničí a to není málo... :D
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

ja taktez muzu doporucit, kvalitni prace za levny peniz, casto i experimentalni pristup hranicici obcas az s vynalezectvim.
Ma to jediny drobny hacek. Dodaci lhuta se obcas neda vyjadrit jinym slovem nez nez nightmare (jedna moje zakazka byla predana az na 31. domluvenem terminu (ano zacal sem to po case pocitat), .......za to jina zase necekane na pockani, proste kazdy den dobrodruzstvi :)
Takze to neni to dobra volba pro spechajici zakazniky zvykle na profesionalni pristup.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Výborný chlap výborné nástroje: jenom dělá když se mu chce coš na opravy není dobré.
Mněl sem jeho nástroj škoda kvůli váze sem ho dal pryč: byl moc dobrý a docela levný fantastický sustain i barva.
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Ivo je moc zajímavý člověk, rád k němu občas zajedu "na slovíčko" :mrgreen: Já sice přímo od něj nic nemám, ale kamarádovi dělal takové experimentální snímače do kytary úplně od píky, něco mezi P90 a humbuckerem, není to ani jedno, ale hraje to naprosto pekelně. Viděl jsem i pár kytar, které postavil a vždycky se jednalo o špičkovou práci. Určitě ho doporučuju!
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Používá pan Pořízka e-mail? Byl ochoten pro někoho z vás postavit kytaru z vašeho vlastního materiálu?
Trupík
Nový uživatel

Příspěvek od Trupík »

Ahoj, nemáte někdo aktuální kontakt na pana Pořízku? Žije ještě vůbec?... Naposled jsem u něj byl před 10 lety v Březnici, tehdejší jeho číslo na pevnou linku už není v provozu... Předem díky
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Podle katastru je furt majitelem domku na adrese Březnice 16, ale když vidím na mapy.cz, v jakém stavu ten barák je, ani se nedivím, že ten telefon nefunguje...
Odpovědět

Zpět na „Kytaráři“