BSG guitars

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
smelina

Re: BSG guitars

Příspěvek od smelina »

Orfeus píše: 17.03.2023 13:36 Co se týká javoru, tak plný souhlas. Pokud se to umí, je to trochu jiný svět. V javoru mám taktéž provedení GA.
Ta není od BSG, ale od pana Michálka, firma JM.
O Michálkovi jsem myslím kdysi četl, ale nenašel jsem žádný web ani prezentaci, tak jsem ho pustil z hlavy.
2022 Furch Vintage 2 OOM-SR
1959 Edgar Mönch
Prskyn

Příspěvek od Prskyn »

himself píše: 17.03.2023 12:18 Má tam rozdělení myslím podle materiálu zadní desky. Všech minimálně dvacet dřev je (cena kytary) kolem 2-4 tisíc euro, brazilský palisandr je 12 :D
Ten cenik by mne zajimal... mam preFurchovano a tak vedu uvahy smerem k necemu jinemu. Podminkou je vyrobce v CZ totiz...
say goodbye...
himself

Příspěvek od himself »

Dej mi do sz mail.
Orfeus

Příspěvek od Orfeus »

Ceník určitě pošlou na vyžádání. Na přiloženém odkazu se dočteš o podmínkách. Vypadá to trochu stroze, ale za sebe musím
říct, že s Honzou Šťovíčkem je super domluva. Někdy trochu problém se dovolat, ale asi nestíhají. Taky jako mnozí z vás jsem
si prošel všechny možné modely Taylorek aj. Po dlouhém vybírání jsem se stejně vrátil domů. Furcha jsem měl také, model
Red Pure. Teď mám už nějakou dobu GA od JM a druhé GA BSG. Už bych neměnil. Sice jsem před časem měl možnost si zahrát
na Guild, model D-40 a musím říct, že jsem z toho byl hodně dlouho nalomený. Tehdy vyšel cca 44 tisíc a zdálo se mi to moc peněz.
No a dnes stojí 67 tisíc a je po iluzích. Ale fakt je, že ten zvuk mi nepředvedl ani ten můj zmíněný model od Furchů, který co se
týká zvuku vůbec nebyl špatný. Takže zmiňovaný kontakt:
http://www.bsguitars.cz/prodej-kytary-b ... itars.html
Prskyn

Příspěvek od Prskyn »

Diky Orfee, jiz vyreseno s Himselfem. A ano, ta inflace je desiva...
say goodbye...
smelina

Příspěvek od smelina »

Tak ceník už mám, ceny jsou celkem řekl bych rozumné. Vidím tam ovšem pro sebe menší problém a to je ta krytka výstuhy krku na hlavě. Taylory to mají stejné a hrozně se mi to nelíbí. Jinak vcelku pěkné nástroje, hezké inlaye a tvary. Palec nahoru.
2022 Furch Vintage 2 OOM-SR
1959 Edgar Mönch
guitar.zl

Příspěvek od guitar.zl »

Připojím se ke chválení... Jsem fakt zanícenej Furchista, ví se to o mě, za těch 16-18 let zpátky jsem jich měl/mám asi 8. A podle mého je to TOP evropská značka! Ale je jedna značka, která umí být ještě lepší - a to BSG. Tož asi tak.....
----------
Furch D22/D33/G24, Gibson,...
Gibson LPJ, Gretsch, Epi Sheraton,...
Fender Blues Junior, H&K, Fishman,...
----------
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“