Výměna kolébkového vypínače zesilovače
Pravidla fóra
Výměna kolébkového vypínače zesilovače
U komba Marshall AS100D mi blbne síťový kolébkový vypínač. Jak ho mám zvenku vyndat a neponičit čelní panel? Vůbec nevím, jak se dostat dovnitř (nikde nejsou žádné šrouby), abych zamáčkl ty pojistné packy vypínače.
Re: Výměna kolébkového vypínače zesilovače
Ze stran ve vrchní části nejsou šrouby?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Jj, máš recht, jsou zvrchu. Těch jsem si vůbec nevšiml. Takže je povolím a celý panel vytáhnu dopředu?
ale sundej si síto, vedou tak kabely ze zesiku do repro, tak ať na ně vidíš
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Myslíš ten přední hadr na reprácích? To nevím jak se sundavá.
Bývá na suchém zipu nebo na něčem takového stylu..
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Bylo to na suchém zipu. Děkuji ti moc za rychlou pomoc. Měj se.
Koukni se na video v odkazu, třeba se to hodí. Jenom mě napadlo, ten síťový vypínač je stejně na vyhození, není tam jenom zacvaknutý na pérka? Vyloupnout ten červený plast a možná by šel vyndat, přepojit konektory na nový a zacvaknout zpět? Mám dojem, že budeš muset vymontovat reproduktory? Ber to jenom jako snahu o pomoc, třeba kecám a mám řešení jako Pat a Mat, ale to video by mohlo pomoci:)
https://www.youtube.com/watch?v=Ubw5_uEGsIg
https://www.youtube.com/watch?v=Ubw5_uEGsIg
Naposledy upravil(a) cid dne 16.05.2023 20:21, celkem upraveno 1 x.
Jo, už to mám venku. Přesně jak je to na videu a jak píšeš, jsem musel vyndat ty dva 8'' repráky a sundat z nich kablíky, abych mohl vyndat šasi. Taky jsem musel oddělat rukojeť navrchu. Její šrouby vevnitř vadily vysunutí.