Ahoj.
Mám otázku ohľadom nahrania nových sád do el bicích. Existuje nejaká app alebo software na nahrávanie bicích sád známych bubeníkov do el bicích? Napríklad chcel by som zvuk sady Johna Bonhama do svojich el bicích Yamaha DTX 10K real Wood.
Nahranie novej sady el. bicie
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nahranie novej sady el. bicie
Pokud není postup popsaný v manuálu, tak to nejde. Jediný asi nejsmysluplnější způsob je v takových případech nevyužívat vestavěné zvuky z bicího modulu, ale po MIDI propojení pracovat s VSTi (virtuálním nástrojem) typu EZ Drummer a podobně, kde by existovala požadovaná zvuková sada.
Na výkonnosti celého systému (zvukovka + počítač) pak záleží, zdali bude zpoždění (tzv. "latence") vnímatelná nebo ne (<10ms); v prvním případě pak toto řešení není použitelné.
P.
Na výkonnosti celého systému (zvukovka + počítač) pak záleží, zdali bude zpoždění (tzv. "latence") vnímatelná nebo ne (<10ms); v prvním případě pak toto řešení není použitelné.
P.
Ďakujem za odpoveď. Vyskúšam ten EZ Drmmer.
potreboval by si nieco ako IMPULSE IR LOADER. niektore gitarove aparaty a efekty to uz maju. neviem ci to maju niektore el bicie. Taku moznost by som privital aj pre digitalne mixy.
A to by jak pomohlo v tomto případě?