Furch vaše poznatky a názory

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Otylie

Re: Furch vaše poznatky a názory

Příspěvek od Otylie »

Za mě nejzajímavější kombinace na Furchovi byla Sekvoj/Eben. Ale ta cena. 136kKč. Sice s Anthemem, ale i tak. A stejně byla za chvíli pryč. A pak že lidi nemají peníze. :-)
Prskyn

Příspěvek od Prskyn »

himself píše: 24.05.2023 7:41 Hrál jsem včera zase na hromadu Furchů. Myslel jsem, že moje zcela jasná volba na korpus je palisandr (je to prověřené, podle mého jasnější než mahagon, není to drahé jako superexotiky a i event. prodejnost bude slušná), ale včera mě příjemně překvapil padouk. Je to hezké, a zdálo se mi, že to zní trochu nasládleji, zpěvněji. Třeba se sešly ale i jiné parametry. Máte na to někdo nějaký názor?
Opět jde prakticky výhradně o OM. Měl jsem v ruce i géčka, s bevelem to padne krásně do ruky, Eadd9 ohromí sametovým basem, ale už se ty basy malinko slévají.
Padoucha jsem zkoušel, když byl v akci Yellow Plus D-SP... neuslintnul jsem si, ale krátké hnutí mysli jsem samozřejmě měl, ovšem ihned jsem si uvědomil, že to bylo více kvůli barvě dřeva než barvě zvuku... zůstávám u zebry a palisandru... ovšem teď nerozhodně již delší dobu přešlapuji mezi celomahagonovou a zůstatkem na účtu :)
say goodbye...
himself

Příspěvek od himself »

Tak to můj zůstatek účtu hovoří zcela jasně :)
Otázka nebyla, zda je potřeba koupit novou padouk (padouch pobavil) kytaru, když ji ještě nemám, ale kdybych náhodou kupoval kytaru, jestli není padouch dobrá (lepší) volba.
Prskyn

Příspěvek od Prskyn »

tak to rozhoduji usi... tvoje
say goodbye...
himself

Příspěvek od himself »

Tem do toho hodne kecaji oci :)
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“