Brutální slevy
Re: Brutální slevy
Nero,nevis nahodou ci Kytary.cz nechysta v blizkej dobe nejake zlavy na bass aparaturu?konkretne na znacku Markbass,ci a vyplati pockat i pul roku na tu slevu nebo uz rovno neco zebrat kdyz budou prachy.predem dik
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ne, to fakt nevím - do těhle věcí nevidím...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nazdar otázečka asi na Nera dnes sem si všimnul že skončila akce kufr ke kytaře nad 5 000 jestli to není tajné zeptal bych se kolik jich bylo rozdáno.
Vztek, zkreslení.
∞=0
∞=0
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, tajné to určitě není. Ale pochybuju, že si o tomto někdo vedl statistiku a navíc i kdyby vedl, tak já bych o tom nevěděl. Tyhle věci jdou mimo mě.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tak se přiznejte - kdo už vymýšlíte veršíky, co?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Veršíků se dá vymyslet kupa, problém je, že aktuálně nic nekupuju
Ale když někdo bere dřeva za sto klacků, tak to už může hezky potěšit
Ale když někdo bere dřeva za sto klacků, tak to už může hezky potěšit
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
dnes pri nastaveni filtru "sleva" u akustickych kytar prazdna stranka... ani jedna sleva
Jsem rad, ze nejsem sem, kdo podobne blbosti na netu furch dokola dela