Po zapojení mí to aktuálně jen bzučí a při poklepání na snímače to vypadá, že jsou aktivní všechnny, takže předokládám, že bude někde chyba

Snímače mám tyto:
Kobylka - Seymour Duncan Zebra, 5 kabelový vývod - černá, červená, bílá, zelená a jeden neizolovaný vodič k tomu
Střed - Seymour Duncan SSL-T5, 3 kabelový vývod - bílá, červená, černá
Krk - BareKnuckle, 2 kabely - černý, červený
Vše jsem zapojil následovně:
ZEBRA - ČERNÝ kabel na BRIDGE pozici, ČERVENÝ jako ZEM na volume poťák, BÍLÝ&ZELENÝ byly vyvedeny ze svazku společně a zaslepeny, tak jsem to tak nechal a nepoužil je.
SSL-5T - BÍLÝ kabel na MIDDLE pozici, ČERNÝ jako ZEM na volume poťák a ČERVENÝ jsem nechal nepoužitý.
BARE KNUCKLE - ČERVENÝ kabel na NECK pozici, ČERNÝ jako ZEM na volume poťák.
Fotky snímačů jsem přložilm abyste měli přehled o kabeláži, která z nich vede.
Dle schématu jsem všechno zapájel na 95% správně. Ještě jsem si to prošel multimetrem. Takže předpokládám, že chyba je v tom, že jsem zapojil špatné "hot" vodiče od snímačů k pětipolohovému přepínači.
Postupoval jsem podle přiloženého schématu.
Zde jsou fotky snímačů a kabeláže, která z nich vede. Poprosil bych o kontrolu, že jsem zapojil správné "konce" snímačů do 5ti polohového přepínače. Fotka s kabeláží v dutině kytary je jen kvůli demonstraci kabeláže humbuckeru, kde je v jednom svazku vyvedeno výše zmíněných 5 kabelů. Díky za případné tipy!