Výběr mixu

Pro živé ozvučení, studiové, monitorovací, ...
Trikolka
Nový uživatel

Re: Výběr mixu

Příspěvek od Trikolka »

Ahoj, snad nebude vadit, že k Tvému dotazu připojím ještě můj dotaz, protože jaxi moc nevím, jak tady zakládat nová vlákna :-)) můj přítel má kapelu a potřebují novej zesák, ale já bych mu ten zesák ráda koupila k narozeninám :-)) jako moc nevím, zda je to dobrý nápad, ale vím, že by to udělalo velkou radost a mě ostatně taky. Jejich složení kapely je dvě kytary, oba zpívají, jeden basák a bubeník. Četla jsem hodně dobrých recenzí na tento http://www.audioworks.cz/mixn-pulty-do- ... 83245.html, ale opravdu se v tom nevyznám, takže budu ráda, když mi někdo poradí. Moc díky :-))
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Trikolka píše:Ahoj, snad nebude vadit, že k Tvému dotazu připojím ještě můj dotaz, protože jaxi moc nevím, jak tady zakládat nová vlákna :-)) můj přítel má kapelu a potřebují novej zesák, ale já bych mu ten zesák ráda koupila k narozeninám :-)) jako moc nevím, zda je to dobrý nápad, ale vím, že by to udělalo velkou radost a mě ostatně taky. Jejich složení kapely je dvě kytary, oba zpívají, jeden basák a bubeník. Četla jsem hodně dobrých recenzí na tento http://www.audioworks.cz/mixn-pulty-do- ... 83245.html, ale opravdu se v tom nevyznám, takže budu ráda, když mi někdo poradí. Moc díky :-))
Píšeš, že potřebují zesilovač ale poslala jsi odkaz na mixážní pult... Nic nekupuj - raději příteli přispěj finančně, protože se v tom opravdu nevyznáš (jak píšeš). Lepší bude, když si vybere něco sám.
Kytarista420
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kytarista420 »

Zdravím potreboval bych pomoct s mixážním pultem.
Ja jsem kytarista a chci hrát na saxofon tak a chtěl bych i mixpult k nemu protože kamoš hraje na baskytaru a chci se zeptat: jaky na začátek koupit pult jestli nějaký menší nebo větší nebo nějaký levný nebo dražší a jaký bedny a by to bylo hlavně na doma takový domácí hraní/ zkouška a jak se to vše zapojuje např jak zapojit kytaru baskytaru a např I ten sax ? Díky budu rád za vše
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Kytarista420 píše: 11.09.2023 18:50 Zdravím potreboval bych pomoct s mixážním pultem.
Ja jsem kytarista a chci hrát na saxofon tak a chtěl bych i mixpult k nemu protože kamoš hraje na baskytaru a chci se zeptat: jaky na začátek koupit pult jestli nějaký menší nebo větší nebo nějaký levný nebo dražší a jaký bedny a by to bylo hlavně na doma takový domácí hraní/ zkouška a jak se to vše zapojuje např jak zapojit kytaru baskytaru a např I ten sax ? Díky budu rád za vše
Co máš za výbavu (el. kytara a kombo)?
Co má basák za výbavu (el. basa a kombo)?
Jaký je účel toho mixu? Na domácí hraní není potřeba to zapojovat do mixu. Saxofon bude nahlas, ten není potřeba zesilova, ten zvládne přehrát i bicí (v méně hlučné kapele).
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“