E-Bow
Pravidla fóra
- Teorge
- Kontaktovat uživatele:
Re: E-Bow
Nebo na HOGu stáhnout Dry Ouput na 0, z výstupu by šel jen ten freeze tón,který by se vedl do nějaké krabky, která by dělala vibrato a přes direct output by potom odcházel neupravený zvuk kytary, a nějak ty dva výstupy pak spojit přes nějakou jinou krabku
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Vibrato rukou a vibrato krabkou je o něčem úplně jiném. A pak tu jsou i věci jako bendy, práce se slidem a další věci...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
a pak je tu ten fakt, že když k vibrátu přimícháš dry signál, je z něj chorus
neříkám že jde ebow freezem úplně nahradit, už jen ten charakter zvuku, který ebow produkuje nejde nahradit ničím... nicméně je freeze poměrně zajímavý pedálek (nevím, co bych si vybral, kdybych měl vybírat... )
neříkám že jde ebow freezem úplně nahradit, už jen ten charakter zvuku, který ebow produkuje nejde nahradit ničím... nicméně je freeze poměrně zajímavý pedálek (nevím, co bych si vybral, kdybych měl vybírat... )
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Teorge
- Kontaktovat uživatele:
S tím chorusem to teď moc nechápu. Možná to bude tím, že jsem zrovna vstal. Ale zamrazíš tón a hraješ na kytaru jiné věci, které jdou potom už jen z dry. Aspoň tak jsem to myslel.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
tím, že bys jednu větev hnal přes vibrato a druhou dry a pak je spojil, bys (pokud správně chápu) neměl vibráto, ale chorus
protože AFAIK, vibrato+dry=chorus
protože AFAIK, vibrato+dry=chorus
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Teorge
- Kontaktovat uživatele:
Ne já myslel, že se bavíte, že nemůžete dát vibrato na ten zmrazený tón/akord. Proto jsem to myslel freeze tón do vibrata(z normálního outputu se staženým dry inputem) jako zvuk do pozadí třeba něco vybrnkávat přes dry ouput, který by vibrato vynechal a za ním by se to spojilo.
Jen musím vyzkoušet jestli, když stáhnu dry input, jestli to neodstřihne i ten dry output výstup.
Jen musím vyzkoušet jestli, když stáhnu dry input, jestli to neodstřihne i ten dry output výstup.
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Phila Keaggyho tu asi nikdo znát nebude, ale s ebow umí
Tohle video přeběhl o 4 dny Luca Stricagnoli se svojí verzí With Or Without You. Misko psal na YT, že to byla prý náhoda, já bych tomu i věřil. Tohle bych se nenaučil ani za 4 roky Jinak Misko podle videí udělal za pár let opravdu znatelný pokrok. Ale v porovnání Misko/Stricagnoli se mi víc líbí Stricagnoli, jeho hra mi přijde "přirozenější", u Miska z toho víc cítím, jak je to "vydřený" ale respekt k oboum.
Lucu jsem prehledl, me zas tolik ty covery nerajcuji, protoze je to chytrá past Zajímam se spis o ty technikalie.
a taky tomu věřím že to byla nahoda, ja to mam za sebou uz nekolikrat ... napr. i s Miskem a jeho bow guitar hranou jidelnima hulkama (coz prebral od nejakeho brazilce, a ten zrejme od jineho brazilce). Me to naucil Honza Zamboch (ten hraje teploměrem), já používám zkumavku na ranní moč
a taky tomu věřím že to byla nahoda, ja to mam za sebou uz nekolikrat ... napr. i s Miskem a jeho bow guitar hranou jidelnima hulkama (coz prebral od nejakeho brazilce, a ten zrejme od jineho brazilce). Me to naucil Honza Zamboch (ten hraje teploměrem), já používám zkumavku na ranní moč
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
tak patent zrejme opravdu sponcil a po neprilis povedenem pokusu TC Aeon, který sice vypadal krásně, ale moc dobře nesustainoval, přichází na scénu čína....moc invence teda nepřevedli,a taky nevím jak si představují cenovou politiku aby to mělo nějaký smysl, když origo stoji dnes 2 litry.... pětikilo?
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Umíte používat E-bow?
Ještě že ho doma mám. Cena na bazarech teď poletí nahoru
Ještě že ho doma mám. Cena na bazarech teď poletí nahoru
Hraju na kytary a mašinky
Ja teda neviem, ale nestačilo hneď na začiatku pozreť do návodu? Mám e-bow asi 10 rokov, priznám sa neviem, či v krabičke bol návod, ale ak amíci dávaju upozornenie na krabice s pizzou "open box before eating pizza", tak predpokladám, že áno...