Henry-s Daily - akustika a obecně kvalita kytar Henry-s

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
ball

Henry-s Daily - akustika a obecně kvalita kytar Henry-s

Příspěvek od ball »

Ahojte , chci se zeptat jestli má někdo osobní zkušenost s touto novou kytarou ? Henry-s . Vypadá to dobře za 5500
...slyšel jsem jen pár vteřinovou ukázku z YouTube ...

Ale klidně bych rád věděl jak jsou na tom i ty jejich el kytary .kopie Tele ,Strat .

Díky

https://www.music-city.cz/henry-s-daily ... 0033463768
džetro
Kontaktovat uživatele:

Re: Henry-s Daily - akustika a obecně kvalita kytar Henry-s

Příspěvek od džetro »

Přímo s touhle zušenost nemám ale myslím že průšvih to nebude, ostatně máš kdyžtak 14 - 30 dní na vrácení. Měl jsem v ruce dva jejich relic telecastery a jsou fajn, jeden zákazník vracel ale stačilo jen seřídit výztuhu krku.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Schatten Design Dualie Inside`R Pickup
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
accc

Příspěvek od accc »

ty jejich elektriky se mi líbí, ten oloupaný lak... na pohled super. jinak akustiku jsem neviděl. od firmy jen sruny...
ball

Příspěvek od ball »

Tak jsem to byl v Music city prubnout ty Henry s

Musím říct že příjemné překvapení, elektriky jak tele tak Strat relic a moc pohodlný krky .moc příjemný do ruky , dohmat taky prima. kytary jsou velmi lehké .tele jako pirko

. Podotýkám -Zkoušel jsem jen nasucho ,neměl jsem to na aparátu

Akustiky jsem zkoušel obě (rozdíl jen v barvě) tam bych si představoval nižší dohmat .ale zvukově v dané cenové slušný ,
určitě to ostudu neudělá. Designově moc pěkný . Zpracování taky fajn

Toš tak můj rychlo test na prodejně .

Ps: ohledně strun : předpokládam že na to dávají ty svoje Henry-s. Otipl jsme to na 10 52 .a musím říct že ty se mě pocitově taky moc zamlouvaly .no aspoň zkusím jejich struny .
Sice už jsou cenově taky skoro jak dadarka ...ale proč to nezkusit .

Rád bych věděl jaký je váš dojem z těchto kytarek
ball

Příspěvek od ball »

Tak jsem se právě dozvěděl z Music city - že na kytary Henry-s dávají struny Ernie ball ...takze to nebyly Henry-s
accc

Příspěvek od accc »

Hele koukněte v čase 9:20. https://www.youtube.com/watch?v=mGUPltmYsgc Za mě velká krása na pohled. V musiccity odpověděli jen, že bude na konci července, pak jsem se zeptal, jestli už vědí více (dřevo třeba....) a už ani neodpověděli. Několikátá podobná zkušenost ale nakonec je to jedno, stejně je nejvíce vyzkoušet a třeba se dostane i do jiných krámů v jiných městech. Ale na pohled krása prostě.
accc

Příspěvek od accc »

Tak koukejte: Tu kytárku už mají v kšeftě https://www.music-city.cz/henry-s-monar ... 0033464885 a je pro mě fakt mooooc pěkná. Byl jsem v pátek a nakoukl. A za mě příjemné překvápko. na pohled pěkné, přišlo mi hezky zpracované a zvukově...., nevím jak to napsat, takové jemné, mazlivé, sametové. Krásně dlouze doznívá. no jednoznačně stojí za vyzkoušení, pokud zvažujete koupit kytárku v téhle ceně, protože je to nová krev a je to zvukově jiné, měkčí, než nejlevnější furchy nebo martiny, možná nejpodobnější dražším Taylorům. No jsem zvědav, kdo to vyzkouší a co napíše. Mám pocit, že měli u stropu zavěšenou i 12strunnou verzi ale na netu jí zatím nemají, tak nevím, jestli jsem bez brýlí viděl dobře. A mají stejnou řadu (Monarch) i v klasickém Déčku https://www.music-city.cz/henry-s-monar ... 0033466230 ale tu jsem nezkusil.
kobza
Nový uživatel

Příspěvek od kobza »

Pěkná je,to jo . Kopie Martin . Ale ta cena ...to je za mě fakt hodně. V dnešní obří konkurenci ..nevím nevím ...pořád je to jen celomasiv. Osobně oproti základním řadám co mají Bonfire a Daily jsem čekal cenu tak max 15 ....můj názor.

(Samozřejmě hrát to může dobře ) Zkusím zatím do krámu
accc

Příspěvek od accc »

Asi úplně nechápu, co znamená, že je to "jen celomasiv".? Čekal by jste prémiová dřeva nebo exotiku? Navíc jsem ani nenašel, že je to tak (stejně jako u nižších modelů píší jen u vrchní desky "masivní"). Ale bylo by to.... no divné, možná jen špatně koukám. Užijte svátky

Tak jen doplním, podle prodejce Music-city to je celodřevo. tak divil bych se, kdyby jinak...
kobza
Nový uživatel

Příspěvek od kobza »

Sorry tam mělo být samozřejme "jen polomasiv "
Naposledy upravil(a) kobza dne 16.12.2024 16:12, celkem upraveno 1 x.
accc

Příspěvek od accc »

jasný, rozumím. Nemají to v popisku moc jasně napsané. Ale za tu cenu by to bylo poněkud troufalé... Dejte vědět, jak se vám bude líbit v ruce.
kobza
Nový uživatel

Příspěvek od kobza »

Tak jsem byl v Music City a tak jsem si na ni brnkl . Zkoušel jsem všechny Henrys jak ty nejlevnější tak tu monarch.
No popravdě mě odradil ten na mě dost vysoky dohmat . Zvuk asi v pohodě ale byla taková temnější. Moc to necinkalo - na můj vkus .
Je otázka o kolik by šel dohmat snížit ...aby to nedrnčelo .
25 bych za to nedal .to bych šel do základního Furch například ,to je větší jistota za mě teda. Tos tak můj dojem .
Jinak ani , prý je to celkmasiv, říkaly . Za mě drahý
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“