Nápady, připomínky, stížnosti
Re: Nápady, připomínky, stížnosti
načítá se děsně pomalu.
Pověste ho, že byl jinej, že tu s náma dejchal stejnej vzduch, pověste ho, že by línej, a tak trochu dobrodruh. (M. Tučný, Pověste ho vejš)
Koukám, že před rokem se řešilo to samé.
Taky se vám bazar načítá skoro nepoužitelně pomalu?
Zkoušel jsem Chrom, Firefox, Operu... ve všech třech stejně naprd.
Taky se vám bazar načítá skoro nepoužitelně pomalu?
Zkoušel jsem Chrom, Firefox, Operu... ve všech třech stejně naprd.
| Cruel YT | Cruel sptf
Mě se také pomalu načítá.
Bazar je pomalej a často nedostupnej. Nechápu, že se s tím za několik let nic neudělalo.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Chtěl jsem napsat, že je bazar je pomalej, ale že beta (beta.hudebnibazar.cz) funguje normálně rychle, ale někdo už asi promazal nějakou cache (nebo udělal jiný IT čaro) a už mě bazar zase funguje docela normálně (na pc i mobilu).
Nápodobně.
Ano, jako kdyby to tu někdo četl , včera už mi to taky chodilo normálně.
| Cruel YT | Cruel sptf
Co to je za hrůzu na bazaru? Hromady nějakých asijských hovadin. Doufám, že si s tím administrátoři poradí.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nahlásili jste to na bazaru? Tady nevím, jak často sem někdo z adminů bazaru zajde.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem jich pár nahlásil.Víc tady neuděláme.
Hraju na kytary a mašinky
Je to nějaký spamátor, který je chytrý. Umí se sám přihlásit a všechno chytře měnit jako had, aby se nedal tak jednoduše zaříznout. Myslím, že toho bude čím dál víc s tou AI. Dokáže generovat desítky inzerátů za minutu a ručně to nejde uklikat. Čím více se budou tyhle spam roboti podobat člověku, tím hůře se to bude dát automaticky mazat.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mozna by pomohlo podobné pravidlo jako tady na HF - novy uzivatel musi mit prispevky schvalene od admina. Na bazaru by stacil jeden inzerat. Samozrejme nemam cisla, takze nevim o kolik inzerátu/uzivatelu se jedna a jestli by na toto nekdo mel cas/prostor.
Mozna pri registraci pouzit nejakou lepsi ověřovací metodu (SMS) nebo pokročilejší captcha engine.
Mozna pri registraci pouzit nejakou lepsi ověřovací metodu (SMS) nebo pokročilejší captcha engine.
Hraju na kytary a mašinky
Hele tak tři dny mi nejde přidat k někomu hodnocení (kladné ) s tím, že „nelze přidat hodnocení ze stejné IP adresy“ nebo „nepodařilo se uložit hodnocení“ a to nezávisle na lokalitě, vpnkách, prohlížeči apod. Máte stejnou zkušenost?
G LPJ T DC B BS - L6 HXs - GK 400RB - SD NY 121 (B&C 12HPl64) (:
Ahoj, je tam taková obrana proti tomu, aby si někdo nemohl přidat kladné hodnocení sám sobě. Kontroluje to IP a tak se může stát, že v 1% se ty IP adresy potkají a špatně program vyhodnotí, že je to jiný uživatel. Otázka je, zda to zrušit a pak přijít o těch 99 případů ze 100, kdy to zafunguje správně a upozorní na to, že vkládat sám sobě kladná hodnocení není úplně férový přístup.
Týjo díky za odpověď, já jen nechápu proč to nejde (nedávám ho samozřejmě sobě) ani z vícero míst a počítačů -> ze Safari na iOSu mi to vede na nějakou divnou variantu stránky (domácí i mobilní síť) a Opera mi z domova,i z práce, i přes její webovou VPN službu píše to o IP adrese.
Nebo vlastně jakože je konflikt IP adres, spojených s účtem při jeho vytváření?
Nebo vlastně jakože je konflikt IP adres, spojených s účtem při jeho vytváření?
G LPJ T DC B BS - L6 HXs - GK 400RB - SD NY 121 (B&C 12HPl64) (:
Mně teda přijde, že to nefunguje. Zkouším vložit hodnocení z domu, z práce, pokaždé jiná IP adresa a nic.
Tak ještě jeden pokus o hodnocení, z telefonu, kde mám pevnou IP adresu. Taky nic.
- fantomasxxx
Byl bych rád, kdyby jste zapřemýšleli nad tím, nechat vyjímku opravářům a servismanům prezentovat svoje kontakty na hudebním bazaru, stejně jako to mají lekce a lektoři. Je nás jako šafránu (servismanů přes hudební nástroje), lidi těžko sháněj volné kapacity kytarářů. Není to žádný velký komerční byznys. Inzerát mi byl smazán i když jsem nabízel pouze poradenství a konzultace.
TM instruments
viewtopic.php?t=48320
viewtopic.php?t=48320