MOC VÝŠEK NA MÉM KOMBU
Pravidla fóra
-
Benjamín Hradil
MOC VÝŠEK NA MÉM KOMBU
Dobrý den,
mám doma kombo Fender bullet reverb (ne fender bullet) a i když dám treble na 0 a mid a bass na 10, pořád mám moc světlý zvuk. Nějaké rady jak to vyřešit ?
mám doma kombo Fender bullet reverb (ne fender bullet) a i když dám treble na 0 a mid a bass na 10, pořád mám moc světlý zvuk. Nějaké rady jak to vyřešit ?
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOC VÝŠEK NA MÉM KOMBU
Stáhnout Tone knob na kytaře, nebo pořídit ekvalizér efekt.
-
Benjamín Hradil
To máte pravdu, to je asi jediné řešení, stáhnout volume nebo tone na kytaře, ale moc praktické to není, byl bych radši, kdyby to šlo spravit. Děkuji za odpověď.
Chceš říct že dříve fungovalo normálně a teď se takto projevuje závada?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
-
Benjamín Hradil
Kombo jsem kupoval na hudebním bazaru, ale řekl bych, že to tak bylo vždy. Vlastně si vzpomínám, že mi bývalí majitel říkal, že upravoval výšky aby šli dát méně.
-
Benjamín Hradil
Ale i přesto je to pořád moc.
Tak upravit zapojení nebo jiný reproduktor
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
-
Benjamín Hradil
Jak to myslíte to zapojení ?
Zapojení korekcí v kombu
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Postav combo do dřevěné, dřevotřískové police nízko nad zem. To není vtip. Stěny nábytku udělají basové odrazy a "větší" zvuk. Případně ho ještě otoč čelem vzad.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
-
Benjamín Hradil
Aha, děkuji... Zkusím to. 
Popravdě jestli jsem dobře viděl, je to 8" reprák... tam nikdy pořádný basy nedoženeš. (Jestli to máš na domácí cvičení ok, ale na live bych pořídil 12" či 2x10".) Ale nechal bych to zkontrolovat uvnitř a třeba i ten reprák vyměnit, pokud ani "z té skříně" neuslyšíš rozdíl...
---------------
AG: Furch, Gibson, Martin,...
EG: Gibson, Fender, Gretsch, Epiphone,...
Amp: Fender, H&K, Fishman,...
---------------
AG: Furch, Gibson, Martin,...
EG: Gibson, Fender, Gretsch, Epiphone,...
Amp: Fender, H&K, Fishman,...
---------------
Pokud ti na tomto kombu píská ten vypnutý phaser, tak je jedinà rada: Navštívit někoho, kdo tomu rozumí, aby se ti s tím vším pomohl...