Ahoj, má někdo zkušenost s touto stavebnici? https://www.helkon.cz/detail/hobby-hrac ... bnice.html
Jak to hraje? Díky.
Stavebnice předzesilovače
Pravidla fóra
Re: Stavebnice předzesilovače
Čau. Něco podobného, snad i totožného mám v jednom kombu, které jsem si sám stavěl. Hraje to skvěle. U mě stáří této stavebnice možná už 20 let.
Koupil jsem ji v elektronických součástkách u nás v Plzni. Když jsem nedávno chtěl ještě jednu, dostal jsem kontakt na výrobce, jeden pán u nás v Plzni. Ta moje má parametrické středy, korekce jsou velmi účinné, nezkreslují. Mohu jen doporučit.
Koupil jsem ji v elektronických součástkách u nás v Plzni. Když jsem nedávno chtěl ještě jednu, dostal jsem kontakt na výrobce, jeden pán u nás v Plzni. Ta moje má parametrické středy, korekce jsou velmi účinné, nezkreslují. Mohu jen doporučit.
GK MB 150 S, GK MB 800
J. Bass Hand Made / Lindy Fralin p.u.-------------- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/ Bare Knuckle 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Lindy Fralin p.u.-------------- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/ Bare Knuckle 58 p.u.
Já doporučíme koupit k tomu jiné kondenzátory,většina typů co tam je nestojí za nic
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Proč? Mě už to šlape 20 let bez sebemenšího problému. Mám přesně tu, co je zde v nabídce.
GK MB 150 S, GK MB 800
Jsou tam typy ktere navlhají,vysychají, ztrácí kapacitu
Nikdo neví v jakém prostředí a jak dlouho byli ty součástky skladované, jsou to kousky desítky let staré
nepoužívané ellyty třeba degradují když nejsou používány, nejsou pod napětím atd....
Nikdo neví v jakém prostředí a jak dlouho byli ty součástky skladované, jsou to kousky desítky let staré
nepoužívané ellyty třeba degradují když nejsou používány, nejsou pod napětím atd....
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
-
Stavebnice už přišla. Vypadá to nověji než na obrázku (dps i součástky). Kondíky vypadají fajn, něco červená WIMA, něco bílé MKT. Co je k vzteku, že DPS je sice novodobá s pájecí maskou, ale problém jsou rozteče. Je to dělané na staré tesla fóliáky. Takže jsem u kondů musel dělat prasárnu a prodloužit nožičky.
Jo to je fakt, to mi nenapadlo !!!! Ale jak jsem už psal, mě to funguje skvěle. Řekl bych, že se to vyrovná korekcím profláknutých firem.
Ten parametrický EQ bych uvítal u mých GK, i když Bob Gallien tvrdí, jak to má perfektně vyladěný.
Respecte, potom dej vědět, jak to dopadlo.
GK MB 150 S, GK MB 800