To jsem udelal a pridala to hlavne vysky (dle ocekavani), porovnaval jsem si nahravky cisteho zvuku aby to bylo trosku objektivni.

To jsem udelal a pridala to hlavne vysky (dle ocekavani), porovnaval jsem si nahravky cisteho zvuku aby to bylo trosku objektivni.
Blahopřeji, podle mě mají ty pětistovky skvělý poměr cena/výkon. Měl jsem už tři a kromě jedné s vyosenou kobylou (což bylo ale zohledněno v ceně a ještě i v dodatečné slevě) hrály všechny konzistentně dobře, potřeba úprav byla minimální, maximálně vyvoskovat snímače, pokud je tedy člověk chtěl používat v kapele. Krk se ani po letech nekroutil a pražce zůstávaly tam, kde měly. Je tedy fakt, že ta úplně nejstarší měla krk celkově do ruky lépe padnoucí a konce pražců lépe začištěné, je možné, že kvalita jde s roky mírně dolů, ale ani jedna nebyla vůbec průšvih, právě naopak. A překvapivě i ta lípa mi zněla na LP velmi libozvučně.Alternátor píše: ↑10.07.2024 12:51 Minulý týden mi dorazila SC-500 BK a jsem docela mile překvapený. ............ Pokud se časem nezkroutí krk nebo neseschne hmatník a nezačnou vylézat pražce, tak za ty peníze prakticky nebude co vytknout.
Tak nakonec vratka peněz, neměli už kytaru, co by mi místo ní poslali. Škoda, jinak vypadala fajně.Hendrek píše: ↑8.07.2024 19:23 IMG_20240708_142641.jpg
Tak si říkám, kde udělalo čínské CNC nebo čínský soudruh chybu. Tohleto jde nicméně za kontrolou kvality. Už jsem zažádal o výměnu, protože ani po dvou pivech se ta křivá kobylka nesrovnala.
Jinak přepravní balík přijel dost obouchaný a i na vnitřním ochranném polystyrenu v krabici kytary bylo vidět, jak se cestou prověřila její bytelná konstrukce. Tele je naštěstí odolné jak kráva. Perfektně ladila hned po vytažení. Ještě poreferuji, až mi ji vymění (pokud mi ji vymění, v což doufám).
Dakujem za spatnu vazbu. Nech vam robi gitara radost aj nadalej.nozaki píše: ↑11.12.2023 10:52Mám tohohle jazzmastera asi 3 roky doma.Za ty peníze neskutečná pecka. Prošlo mně rukama spousta kytar, kromě toho že jsem hrál v kapelách jsem i prodával asi 7 let v hudebninách.Zpracování je naprosto super, nelezou nikde pražce po 3 letech. Kytara drží naladěná. Podle mého názoru je tahle vintage série srovnatelná s řadou classic vibe od Squieru. Nejvíc mně připomíná model jazzmaster J Mascis. Ten měl možná o fous lepší snímače. Mám ted´ze stejné série objednané i tele tak jsem zvědav jestli to bude taky super jako ten jazzmaster JA-60.Bakchos píše: ↑17.11.2023 12:01 Ahojte,
ma prosim vas niekto skusenosti s tymto modelom? https://www.thomann.de/intl/harley_bent ... _60_ow.htm
S postupujícím podzimem mě zase chytá gas... Uvažuju o té samé, ale líbí se mi burst. Já mám vůbec všechny nástroje buďto v naturalu nebo v burstu. Asi nějaká úchylka.