Foukačka - Linka - Hardy
Pravidla fóra
Foukačka - Linka - Hardy
Ahoj, zkouším zde. Dosti mě sejří ten ultrafofr, jakým hraje Tomáš Linka solo v Hardym (jó vo poslední pranici). Je to takovej fofr, že mi přijde, že to musí tu rychlost honit přehazováním lišty na chromatice. Ví o tom někdo něco? Budu vděčnej za jakejkoliv poznatek. Jako, že by mi někdo řek, na jakou toninu a jestli je to doopravdy chromatika, to by bylo asi nejvíc. Kdo ví, jak to s foukačkama je, tak pochopí, že hledat ten správnej shluk tonu na chromatice je práce pro detektiva, alespoň teda já ho potřebuju
Re: Foukačka - Linka - Hardy
Tak si odpovím sám, ježto jsem pokročil Je to doopravdy chromatika a to C. Kdyby to třeba ještě někoho zajímalo.
Myslím, že bys měl využít příležitosti dokud to jde a vytahat někde na hraní pár mouder z mistra osobně. Jakkoli jde tahle tuzemská odnož kuntri mimo mě, co se týče foukačky, je to pan hudebník.
dobro Začal javor, dobro Meredith smrk/palisandr, samodomo lap steel, banjo Průcha Student, Tele ze směsi dílů, Fokus-H Les Paul, Recording King RD-10, samodomo 15W lampička a halda krabiček
Tak já už na to přišel, akorát teda to tempo je potřeba nacvičit a nevim, jak to dopadne po třech pivech. S tim mi mistr nepomůže
Učíš se hrát, nebo chlastat? Ze začátku obojí najednou nemůžeš.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Mno ... jako myslíš, že se o tendle ajfr pokouší nějakej začátečník? A Chlastit sem se naučil už dávno, spíš je problém se to odnaučit
Zdarec,určitě už máš skvěle natrénováno sólo v Hardym. Jinak já ho hraju na G-čkovou diatonickou harmošku, chvilku to trvalo dát rychlost a hlavně správně rytmicky, hodně pomohl metronom