Ahoj, prosím, používáte zde někdo digitální mix Zoom L20R ve spojení s metronomem? Četl jsem manuál několikrát a čtu to správně, že jde metronom pustit pouze při recordings and playbacks? Dokážu u tohoto mixu docílit toho, abychom si do uší (in-ear) mohli pouštět metronom čistě jenom při zkoušce a hraní? Chci prostě jenom pustit hráčům do uší metronom a zase ho ručně vypnout. Bez nějakého nahrávání na SD kartu, ukládání apod.
Děkuji moc
Zoom L20R metronom
Pravidla fóra
Re: Zoom L20R metronom
Kup nejlevnější metronom a máš pokoj. Pustíš ho kam budeš chtít a kdy budeš chtít...
Například tady: https://www.muziker.cz/zoom-ztm-1?gad_s ... rEQAvD_BwE
Například tady: https://www.muziker.cz/zoom-ztm-1?gad_s ... rEQAvD_BwE
ještě jednodušší je apka v mobilu a připojit to přes sluchátkový jack
Appku jsem zkousel, mobil pripojeny do vstupu na Nord Stage. Ale nema moznost zesileni a ikdyz je mobil naplno, je slyset kulovy. Tehoz se obavam u externi krabicky pripojene do vstupu (ARC) na mixu. Tento vstup nema taktez volume ani gain a zalezi pouze na vstupnim signalu zarizeni.
Tyjo, via (ligtning-jack) jack TRS3.5 - 2xRCA jsem telefon posílal přímo do mixu (mám teda L-12, která má i u linkáčů fader) a pohoda. Jestli doma takovej (docela běžnej) kabel máš a máš volnej jeden z RCA vstupů, myslím že nebude problém.
G LPJ T DC B BS - L6 HXs - GK 400RB - SD NY 121 (B&C 12HPl64) (:
Ok. Zkusim to jeste primo do mixu. Diky
Nord to nezesílí, ale mixpult samozřejmě ano.
Prosím, můžete se mnou nasdílet, jak mix Zoom používáte v kapele? Máte pouze jeden tablet, na kterém jeden člověk vše ovládá? Trochu zavidim prispevkum, kde si muzikanti pochvaluji, jak si kazdej nastavuje svuj odposlech sám na mobilu. Takto musime porad dokola resit, ze jeden clovek neustále nastavuje - prosím, přidej toto, uber toto apod. Zoom zadnou appku na mobil nemá, pouze na iPad. Jak to řešíte a jaké máte zkušenosti? Díky