Fokus Custom
Pravidla fóra
Fokus Custom
Zdar, vim že se tady fokusky hodně řeší ale vždycky je to jenom když někdo potřebuje levnou kytaru do 5k...ale já bych chtěl k epině přikoupit něco lepšího a tak chci vědět jak sou na tom ty vyšší řady fokusu, konkrétně třeba tahle kytárka http://www.fokuskytary.cz/154-kytara-ky ... 152&typ=LP
o snímačích si nedělám iluze, ale mám teď doma kobylkovej snímač dimarzio tak bych je upgradnul, takže co vy na to?
o snímačích si nedělám iluze, ale mám teď doma kobylkovej snímač dimarzio tak bych je upgradnul, takže co vy na to?
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Já osobně bych bral jinou barvu ale myslím že tahle kytárka s novýma snímačema strčí celý epiphone do kapsy... sice možná nebude mít tak nádherné zpracování nějaká malinká vada na kráse ale myslím že bude hrát skvěle
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Je to tahle princezna-na origoš mít nebudu nikdy
http://www.fokuskytary.cz/150-kytara-ky ... 35&typ=FRS
Oooooo,mé 1000ceré díky Peťane

http://www.fokuskytary.cz/150-kytara-ky ... 35&typ=FRS
Oooooo,mé 1000ceré díky Peťane
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
vlastním tenhle - Odkaz
ještě když byl za 7!!! potvory
a kdybych měl do budoucna uvažovat o fokusu tak
tenhleOdkaz
nebo tenhleOdkaz
Red Bull: Úprava odkazů
ještě když byl za 7!!! potvory
a kdybych měl do budoucna uvažovat o fokusu tak
tenhleOdkaz
nebo tenhleOdkaz
Red Bull: Úprava odkazů
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
toto téma tu už je.... Nikdo nneví z jakýho dřeva je korpus. Je tam javorovej krk jako se dřžív dával na customy gibsonu. No chtělo by si na to zahrát. S tímto zkušenosti nemám
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
McPhisto-vím vím
Dočetl jsem se že je ručně vine nějakej chlápek na Slovači.Takže zkusit protože nemám šajna jak by to fachalo...
Když už jsem na tý stránce vopruzoval padlo mi do mýho starýho oka...
Odkaz
hezčí TELE za ty prachy......
...i když se mi na telata blbě soluje kvůli rádiusu hmatníku,taky mívaj nízký pražce takže by to chtělo upgrade na jumba-navíc jí nepotřebuju....
Red Bull: Úprava odkazu (takhle to neroztahuje fórum)
Dočetl jsem se že je ručně vine nějakej chlápek na Slovači.Takže zkusit protože nemám šajna jak by to fachalo...
Když už jsem na tý stránce vopruzoval padlo mi do mýho starýho oka...
Odkaz
hezčí TELE za ty prachy......
Red Bull: Úprava odkazu (takhle to neroztahuje fórum)
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Rotující Bratře-V mým věku bych s tímhle na krku vypadal jako TROTL co odmítá odejít chcípnout do houští
Tvary Randy Rhoads jsou moc hezký,ale když si hupneš na :
www.palice.net poslechneš vzorky mp3 tak sám přijdeš na to že by to asi vypadalo
BTW-levnej Floyd ne,ne a ještě jednou NE

Tvary Randy Rhoads jsou moc hezký,ale když si hupneš na :
www.palice.net poslechneš vzorky mp3 tak sám přijdeš na to že by to asi vypadalo
BTW-levnej Floyd ne,ne a ještě jednou NE
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já viděl jednu dobrou teda se sh*t snímačama a FR, ale 1 dílným hokejkovým krkem - z bazaru za 2500...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Hokejka už mi nesmí do baráku!!!Ta basa,co mám v podpise má hokejku.Vždycky jsem byl na podiu "veselej",jednou jsem tou hokejkou celkem nepatrně zavadil už nevím o co při koncíku a objevila se mi mezi 2hým a 3tím kulíkem na hlavě vlasová prasklina...
Další asi 2 koncíky na to se ta hlava rozjela až ke 3tímu pražci...Prachů bylo málo,takže jsem za opravu dal svou záložní basu Shark precision.
Opravili to fakt precizně,ale teď je tam ta prasklina zas,a to jsem na ní dával majzla!!!
A to není žádnej low-end,stála mně v Raichu 1.125 tehdejších DM.
Abych nespamoval:Fokusek,ani Bachů se nebojme
Další asi 2 koncíky na to se ta hlava rozjela až ke 3tímu pražci...Prachů bylo málo,takže jsem za opravu dal svou záložní basu Shark precision.
Opravili to fakt precizně,ale teď je tam ta prasklina zas,a to jsem na ní dával majzla!!!
A to není žádnej low-end,stála mně v Raichu 1.125 tehdejších DM.
Abych nespamoval:Fokusek,ani Bachů se nebojme
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!