Opravy efektů?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
kmensik
Rádce

Re: Opravy efektů?

Příspěvek od kmensik »

Původní zdroj byl taky spínaný. Tohle řešení se čtyřmi moduly je docela fajn, to by mě nenapadlo. Je to dražší. Záleží jen na pracovní frekvenci modulů, jestli je dost nad slyšitelným prahem (zdroj podle datasheetu pracuje na 100 kHz). Musel přemýšlet, navrhnout a vyrobit desku, no klobouk dolů, slušná práce. V případě, že za mnoho let zase odejde třeba jen jedna větev, se vymění jeden modul a jede se dál. Dobrý.
JirkaT

Příspěvek od JirkaT »

Tak nechtěl jsem přímo psát, že je to prasárna...
Spínaný zdroj - běžná věc. Čtyři samostatné spínané zdroje blízko sebe - nesmysl... Alternativní pravdy neexistují ( neměly by existovat, jinak budeme časem v řiti,,,) .
torst

Příspěvek od torst »

Výměna atyp tlačítka v řadě Ibanez Soundtank (nový přírůstek viz vedle). Nakonec to nebylo tak složité. Musel jsem gumou nastavit dřík pedálu.
P1130891.JPG
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
vmtechne

Oprava

Příspěvek od vmtechne »

Kdo spraví Nux Loop Core Deluxe ?
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 5.03.2025 11:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím vláknem. Příště hledej, zda tu již dané vlákno neexistuje.
Trevor
Odborník

Re: Oprava

Příspěvek od Trevor »

Horkovzduška
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
vmtechne

Re: Oprava

Příspěvek od vmtechne »

Sorry je na vás nějaké spojení? vmtechne
torst

Příspěvek od torst »

Neopatrným zacházením se mě podařilo vylomit vývody zdířky USB z desky pocket PODa. Už jsem obyč pájkou v SMD krabicích lecos dokázal, ale tady jsem kapituloval. Myslíte, že by to někdo uměl opravit? Tip? Dík!
Obrázek
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Opraváři mobilů to dělají běžně. Doma s mikropájkou je to na hranici možností. S lupou a hodně opatrně. Já bych se do toho nehrnul.
torst

Příspěvek od torst »

opraváři mobilů mě nenapadli. Dobrej tip. Zkusím, dík !!
Trevor
Odborník

Příspěvek od Trevor »

Je potřeba vhodná pájecí pasta,v tom to je
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“