Roland Juno-Di
Pravidla fóra
Roland Juno-Di
Zdravím.
prosím,našel by se zde nějaký majitel Juna Di,který poradí?Koupil jsem nástroj bez manuálu a potřeboval bych nějaké info.
Nejlépe prosím na mail -m.ca@centrum.cz
Koupím také CZ manuál,tištěný nebo i elektronický.Bohužel jsem nenašel nikde ke stažení.
Děkuji
prosím,našel by se zde nějaký majitel Juna Di,který poradí?Koupil jsem nástroj bez manuálu a potřeboval bych nějaké info.
Nejlépe prosím na mail -m.ca@centrum.cz
Koupím také CZ manuál,tištěný nebo i elektronický.Bohužel jsem nenašel nikde ke stažení.
Děkuji
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roland Juno-Di
Manuál je ke stažení na stránkách výrobce. CZE verzi bude zřejmě k nástroji dávat autorizovaný prodejce. Pokud v případě koupě z druhé ruky manuál původní majitel nepřidal tak ho možná neměl.
Buď ho oficiální prodejce (MUZIKER) má ke stažení nebo.holt pomůže originální PDF a Google překladač.
P.
Buď ho oficiální prodejce (MUZIKER) má ke stažení nebo.holt pomůže originální PDF a Google překladač.
P.
Možná blbě hledám,ale právě Di tam nevidím- https://www.roland.com/cz/support/owners_manuals/h_m/
Moc díky,už jsem to také našel,ale anglicky moc neovládám,ale snad se s tím poperu.
Jinak mě Di docela sklamalo.Tisíc zvuků,ale použitelných jen hrstka a na co jsem zatím nepřišel je-najdu si zvuk,knobami upravím a uložím do oblíbených,jen se mi neuloží upravený ale surový.
Jinak mě Di docela sklamalo.Tisíc zvuků,ale použitelných jen hrstka a na co jsem zatím nepřišel je-najdu si zvuk,knobami upravím a uložím do oblíbených,jen se mi neuloží upravený ale surový.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Není zač 
Hmm - buď to vyčtete z manuálu (Google translator je fakt docela použitelný) nebo se někde někdo (majitel Di) ozve. Já netuším.
P.
Hmm - buď to vyčtete z manuálu (Google translator je fakt docela použitelný) nebo se někde někdo (majitel Di) ozve. Já netuším.
P.
Díky.No pdf.manuály ti Google nepřeloží,ale možná to zvládne Chat GPT 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přeloží - jen je třeba do té sekce překladače prostě vykopírovat ten text, co chce člověk přeložit. Zase není třeba hledat složitost tam, kde není 
P.
P.
DeepL to zvládá většinou lépe. A když už AI tak bych zkusil Perplexity. A nepomůže na spoustu věcí třeba manuál z Juno-Ds, kterej na stránkách rolandu je?
Zkusím se s tím nějak poprat kluci,ale díky.Někdy stačí i -pokus-omyl 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Držíme palce 
P.
P.