Demo po mě nemůžeš chtíthimself píše: 1.04.2025 6:22 To vypadá velmi, velmi pěkně! Nějaké demo se by se mi líbilo! A základní specifikace!
Bohužel tím mám o jednu kytaru navíc. Pokud byste někdo chtěl 12pr. 000 od pana Rejhona za dobrou cenu...
Demo po mě nemůžeš chtíthimself píše: 1.04.2025 6:22 To vypadá velmi, velmi pěkně! Nějaké demo se by se mi líbilo! A základní specifikace!
Tahle D-40 ani ne, je to skoro základní model. Byl to vlastně semi-barter. Prodal jsem dva kousky a téměř obratem pořídil tuhle kytaru. Ještě mi cca 3k zbyly, takže rovněž v domácnosti vládne klid a mír (pominu li, že moje paní je velmi tolerantní osoba
Pěkná. Ta je z Hudebního bazaru, že? Mám dojem, že jsem ji tam okukoval.smelina píše: 26.11.2025 15:54 Tak jsem koupil 2nd hand Nylon Furch. Ne, že bych potřeboval další kytaru, ale tahle kytara mě roky dráždila. A chtěl jsem mít jako Čech alespoň jednoho Furcha dlouhodobě doma.
- jako použitá byla ještě za relativně dobrou cenu, nová s tím active systémem už je pro mě cenově mimo
- moc pěkný styl výkroje - a to cutaway styl vyloženě nemám rád
- na pohled parádní nástroj - rozeta a hlava super, mechaniky a černé TUSQ komponenty možná časem vyměním
- parádně mi padne do ruky, pro mě ideální profil krku
...
- zvuk odpovídá cenovce, z trenek to posluchače nevystřelí, ale rozhodně neudělá ostudu
Pán co mi ji prodával říkal, že při koupi téhle zkoušel i ty levnější ořechovky a moc prý nehrály.himself píše: 26.11.2025 20:11 Nadhera. Onehdy jsem nakonec nekoupil na bazaru tu levnejsi za neuveritelnych 20k a misto toho jsem vzal Taylor Academy. Dnes bych vzal asi Furcha.
Jo, to je ona.jbiker píše: 26.11.2025 20:22 Pěkná. Ta je z Hudebního bazaru, že? Mám dojem, že jsem ji tam okukoval.
Opravuji - stojí to jako moje auto. Nikdy jsem neměl dražší auto než 34.000 (ale to bylo ještě za socíku - nejdražší auto mého života nominálně i reálně). V kapitalismu jsem již měl jen auta za dvacet, devatenáct, dvacet čtyři, čtrnáct, patnáct, dvacet šest ......jbiker píše: 26.11.2025 20:02Tahle D-40 ani ne, je to skoro základní model. Byl to vlastně semi-barter. Prodal jsem dva kousky a téměř obratem pořídil tuhle kytaru. Ještě mi cca 3k zbyly, takže rovněž v domácnosti vládne klid a mír (pominu li, že moje paní je velmi tolerantní osoba).