Furch vaše poznatky a názory
Pravidla fóra
Re: Furch vaše poznatky a názory
To já taky davam třeba 2 analogový a dvě digitální vedle sebe v místnosti + meteostanice a dá se říci že se shodují tak uvidím jak ten novej co mám objednaný jak se bude lišit Pokud mám na těch svých cca 45-50 procent tak jsou v pohodě žádný žeš by bobtnali a pokud je víc tak už nezvlhčuji no a nyní uvidím u té nové jak sebude chovat při jaký vlhkosti Tenstarší furch prostě nejlíp hraje když má 50% podle těch mejch měřáků deska rovná jak pravitko
Tady jsouPrskyn píše: 26.04.2026 9:17Tak sem dej fotku lisaka (barva padouku ). A ses spokojenej?Čárls píše: 24.04.2026 15:01 JJ koukal jsem Dnes mi taky dorazil newsletter
Tak už mi včera přišla https://kytary.cz/furch-yellow-plus-g-s ... ce=UnknownPoslední Grand Auditorium co jsem sehnal na netu novou se smrkovou deskou
Spokojenost velikáPůvodně jsem chtěl nechat si postavit , ale to vyjde na mooc peněz na mne
Vzhledově kráska kvalitní použité dřevo a hlavně nejni moc cingrlátek na kytaře Na to si opravdu nepotrpím Koukal jsem po vyššířadě ale cingrlátka mě jaksi opravdu nejdou pod vousy

jojo, hezká to kytara
Taky se mi líbí tohle GA. Bez výřezu, tak to má být. Navíc s tím padaukem pěkně ladí oranžový mahagnový krk.
Na jinou notu: všimli jste si, že Furch zredukoval řadu Green na jedinou kombinaci dřev sitka/palisandr? A že ta ozvučnice je pečená/stařená? Značí to Green TR. To bych si docela rád vyzkoušel, ale nezdá se mi, že už by to někde měli na skladě.
Na jinou notu: všimli jste si, že Furch zredukoval řadu Green na jedinou kombinaci dřev sitka/palisandr? A že ta ozvučnice je pečená/stařená? Značí to Green TR. To bych si docela rád vyzkoušel, ale nezdá se mi, že už by to někde měli na skladě.